Accident grav în Prahova! O femeie și-a pierdut viața, după ce fiul ei de 20 de ani nu a redus viteza și a intrat într-un alt autoturism

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 27 mai 2024, 12:38

O femeie a murit, după ce fiul său nu a redus viteza și a intrat într-un alt autoturism 

Sursa: Unsplash

Accident cumplit în Prahova, după ce un tânăr de 20 de ani a mers cu viteză și a intrat într-un alt autoturism. Mama acestuia, care se afla în mașină, a murit pe loc!

Tragedie fără margini în Prahova. Un tânăr de 20 de ani și-a ucis mama într-un grav accident rutier. Șoferul începător nu a redus viteza într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar. Alte cinci persoane au fost rănite în impact, iar mama tânărului care a provocat accidentul nu a mai avut nicio șansă de salvare.

O femeie și-a pierdut viața, după ce fiul ei de 20 de ani nu a redus viteza și a intrat într-un alt autoturism

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp pe o șosea din Prahova. Cel care a provocat accidentul ar fi un tânăr de 20 de ani, care nu avea permis de foarte mult timp. Se pare că șoferul începător nu a redus viteza într-o curbă, astfel că a pierdut controlul volanului și a intrat direct într-un alt autoturism de pe sensul opus. În urma impactului violent, mama șoferului începător și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost rănite grav.

La fața locului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și 2 echipaje SMURD. Din păcate, mama șoferului de 20 de ani nu a mai avut nicio șansă de salvare, iar celelalte persoane implicate, printre care și un minor, au fost preluate de către cadrele medicale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și cei 7 ocupanți ai acestora, printre care se numără și un minor. Unul dintre adulții implicați în accident prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Celelalte persoane implicate sunt conștiente, evaluate medical la fața locului”, au transmis autoritățile, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Greșeala care i-a adus sfârșitul lui Erik, băiatul mort în accidentul din Bistrița. Ce au găsit polițiștii în mașina în care mai erau 7 tineri

Un alt accident grav a avut loc în dimineața aceasta, în Galați

Un alt accident rutier grav, în care au fost implicate două TIR-uri, s-a produs în această dimineață pe DN25, în localitatea Piscu din județul Galați. La fața locului s-au înregistrat scurgeri de ulei hidraulic, iar traficul este blocat în totalitate, potrivit ISU Galați. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime, însă echipajele de salvare s-au deplasat la locul accidentului pentru a verifica starea persoanelor implicate.

„Un echipaj de la Garda de Intervenție Pechea asigură măsuri PSI la accident rutier (scurgeri de ulei hidraulic) în localitatea Piscu, în curba de la intrare. S-a deplasat și un echipaj de la SVSU Piscu, alături de Direcția Drumuri. Cele două autotrenuri implicate în accident au blocat total DN25”, a transmis ISU Galați, în urmă cu puțin timp.