Accident grav în Prahova! Un tânăr de 20 de ani, mort după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

Author: Lavinia Medrea

Un tânăr de 20 de ani, mort după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac

Sursa: Info Trafic Prahova

Noaptea trecută, un accident groaznic a avut loc în Prahova. Un șofer în vârstă de doar 20 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat cu toată puterea într-un copac de pe marginea șoselei.

În urma impactului, motorul autoturismului s-a desprins din caroserie și a fost proiectat la câțiva metri distanță. În mașină mai erau doi băieți în vârstă de 18, respectiv 20 de ani.

Un tânăr de 20 de ani a murit în urma impactului

Băieții au rămas prinși între fiarele autoturismului, astfel că a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-i putea scoate. Pasagerul

în vârstă de 20 de ani a fost găsit inconștient.

Citește și: O bătrână de 73 de ani a murit, după ce a fost lovită de tren, în Brănești. Locomotiva se auzea venind, de la zeci de metri distanță

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 20 în afară de constatarea decesului.

Șoferul și celălalt pasager, în vârstă de 18 ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Cine sunt tinerii care au murit într-un groaznic accident din Sibiu

Sonja și Andrei sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident în Iași. Neatenția la volan le-a adus sfârșitul prea devreme, aveau o viață strălucită înainte.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Un bărbat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion, care se afla în funcțiune

În urma cumplitului accident, cei doi tineri nu au avut nicio șansă să fie salvați. Ultimele clipe din viața Sonjei și a lui Andrei au fost surprinse de o cameră de supraveghere, unde se vede cum autoturismul în care se aflau mergea haotic pe șosea, ulterior intrând într-un tir parcat pe marginea drumului.

Sonja avea doar 20 de ani și se afla pe bancheta din spate. Era fiica unui preot din Sibiu, tatăl ei fiind cel care a făcut cruntul anunț. Andrei avea 19 ani și se afla pe scaunul din dreapta. Ambii au murit pe loc, iar familiile lor se pregătesc acum, cu durere cruntă în suflet, să-și înmormânteze copiii, nu să petreacă sărbătorile de iarnă alături de ei. 

Accidentul a avut loc pe o şosea din Sibiu în noaptea de luni spre marți. În mașină se aflau patru tineri, printre care Sonja și Andrei, moment în care șoferul a intrat violent într-un TIR aflat pe marginea drumului. Pentru că avea o viteză excesiv de mare, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a reușit să ucidă doi oameni nevinovați.