Accident grav în Râmnicu Sărat! Doi copii au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a dat prioritate pe trecerea de pietoni

Author: Lavinia Medrea

Accident grav în Râmnicu Sărat

Sursa: PixaBay

Doi copii din Râmnicu Sărat, în vârstă de nouă și 11 ani, au fost loviți de un autoturism în timp ce treceau zebra.

Doi copii minori, în vârstă de nouă și 11 ani, au fost răniți după ce au fost loviți în plin de o mașină pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc în Râmnicu Sărat, iar la volan se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, relatează  News.ro.

Doi copii, loviți în plin de un autoturism pe trecerea de pietoni

Potrivit IPJ Buzău, accidentul a avut loc pe strada Eroilor din Râmnicu Sărat.

În urma investigațiilor, poliția a stabilit că o mașină condusă pe direcția Focșani- Puiești, la al cărei volan se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, a accidentat doi copii în vârstă de nouă și 11 ani care se angajaseră în traversarea străzii în zona semnalizată ca atare pentru pietoni.

Citește și: Soarele puternic i-a orbit! Silviu si Monica și-au pierdut viața în urma unui accident de motocicletă cumplit. Cum s-a petrecut totul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urma impactului, copiii au fost răniți, astfel că au fost preluați de ambulanță și duși la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest caz se va deschide dosar penal iar poliția va continua investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care a avut loc accidentul. 

Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă

Un accident rutier grav a avut loc pe 25 iunie, în jurul orei 08:20, în localitatea Șaula, unde o mașină s-a izbit de o autocisternă. Din păcate, în urma ciocnirii, cele două persoane aflate în mașină au murit pe loc.

ISU Cluj a intervenit la fața locului cu mai multe echipaje de ajutor. 

Citește și: „A fost distrusă de pierdere”. Povestea femeii care și-a luat viața în același loc în care fiul ei a recurs la același gest

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste mom ente la un grav accident rutie r petrecut pe raza localităţii Şaula, comuna Izvorul Crişului.

În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarceraţi un bărbat şi o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat ISU Cluj.

Conform primelor informații, șoferul ajunsese la km 522+300 m, după care a intrat pe contrasens la o curbă în stânga, ciocnindu-se violent de un ansamblu de vehicule, respectiv un cap de tractor și o cisternă, conduse de un cetățean din Ucraina, în vârstă de 51 de ani.

Șoferul din Ucraina a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.