Accident grav, în Suceava - 2 copii și 2 adulți, răniți

Author: Alina Petre
Actualizat: 29 aug 2022, 12:38

Accident cumplit în Suceava

Un accident grav s-a produs în Suceava. În urma impactului doi copii și doi adulți au fost răniți.

Un grav accident de circulație s-a produs luni dimineață, în Suceava. În urma impactului doi copii și doi adulți au fost răniți.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional DN 2 E, pe raza localităţii Rădăşeni. Din primele informații, se pare că cei patru răniţi se aflau într-o căruţă, care a fost lovită de un autoturism.

Citeste si: Accident halucinant în Vaslui- O mașină a căzut într-un râu- 5 persoane, rănite

Accident grav, în Suceava- 2 copii și 2 adulți, răniți

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2E Fălticeni-Gura Humorului, în apropierea localității Rădășeni, județul Suceava, un atelaj hipo a fost acroșat de un autoturism, rezultând rănirea a două persoane din atelaj, ce au fost transportate la spital în stare de conștiență.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

O mașină a căzut într-un râu din Vaslui- 5 persoane, rănite

Un grav accident a avut loc duminică noapte, în localitatea Oprişiţa, din județul Vaslui. Un autoturism în care se aflau cinci persoane  a căzut în râul  Racova.

În urma impactului trei dintre cele cinci persoane din mașinp au rămas încarcerate, două dintre acestea au fost în pericol de înec.

Celelalte persoane au fost evacuate de localnici şi alţi participanţi la trafic.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital

Toate persoanele din autoturism  au fost rănite și transportate la spital  pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un tânăr de 23 de ani se află în stare gravă fiind intubat şi transportat în stare de inconştienţă la spital, celelalte persoane din mașină au fost transportat la unitate medicală.

La locul locului au intervenit două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism căzut în râul Racova, trei dintre cele cinci persoane fiind încarcerate.

Două dintre cele trei persoane încarcerate au fost în pericol de înec. Celelalte două persoane au fost evacuate de localnici şi alţi participanţi la trafic. Concomitent cu desfăşurarea operaţiunilor pentru descarcerare, victimele au fost evaluate medical şi au primit primul ajutor. Echipajul ambulanţei de terapie intensivă mobilă a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 23 ani, pe care l-a transportat intubat şi în stare de inconştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.
Ambulanţa SMURD tip B2 a transportat la UPU Vaslui un bărbat în vârstă de 22 ani, politraumatizat, dar în stare de conştientă. Celelalte trei victime au fost transportate la UPU Vaslui cu ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Citeste si: Cine este pilotul care s-a prăbușit cu avionul în Lacul Colibița. Acesta și-a pierdut viața, deși a fost resuscitat timp de 90 de minute

 

 

Taguri: