Accident grav în Timișoara. Un medic cardiolog a murit chiar în fața spitalului, din vina unei șoferițe

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 oct 2023, 17:12

Accident grav în Timișoara. Un medic cardiolog a murit chiar în fața spitalului, din vina unei șoferițe

Sursa: PixaBay

Un accident grav a avut loc miercuri în Timișoara, în fața unui spital. Un medic cardiolog și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a fost izbită de o șoferiță, iar mai apoi de două TIR-uri.

Un medic cardiolog și-a pierdut viața, după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de o șoferiță, iar ulterior de două TIR-uri. Tragedia  s-a petrecut chiar în fața spitalului.

Femeia în vârstă de 31 de ani a l-a lovit pe șoferul care se pregătea să bage mașina în curtea spitalului.

Un medic cardiolog din Timișoara a murit în fața spitalului

Pregătit să intre la muncă, medicul cardiolog a avut parte de un sfârșit crunt. Atunci când voia să intre cu mașina în curtea spitalului, o șoferiță l-a izbit în plin, iar acesta a ajuns pe contrasens, unde l-au lovit două TIR-uri. 

Citește și: Cine este Denis, tânărul care a fost condus pe ultimul drum în ziua majoratului „Nu a vrut altceva decât motor” Iubita lui se zbate între viață și moarte

Deși la fața locului au ajuns mai mulți medici, bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a putut fi salvat, cadrele medicale constatând decesul. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde.

În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul se îndrepta spre locul de muncă

Medicul în vârstă de 60 de ani a fost lovit în plin, însă avea puls în momentul în care medicii au ajuns la fața locului.

Destinul însă nu a fost de partea acestuia, întrucât bărbatul s-a stins după câteva momente. Leziunile suferite au fost mult prea grave și incompatibile cu viața.

Citește și: Cu cine s-a întâlnit DJ Lalla înainte de a intra în apă. Camerele de supraveghere au surprins ultimele minute din viața artistei

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.