Accident grav în zona Drumul Taberei! Linia 41 a fost blocată!

Author: A.I.

Un accident s-a produs în zona Drumul Taberei din București. Linia 41 a fost blocată din pricina accidentului.

Un autoturism marca Skoda a fost avariat grav în accidentul rutier produs în zona Lujerului din cartierul Drumul Taberei.

Șofer de TIR, filmat în timpul unei manevre criminale!

Un şofer care circula pe Valea Oltului a fost într-un real pericol, dar a oprit inspirat maşina atunci când a văzut venind pe contransens un TIR. Scena a fost surprinsă de camera de pe bord.

După cum reiese şi din imaginile care au fost postate ulterior pe YouTube, o tragedie s-ar fi putut întâmpla pe DN 7/ E 81, în judeţul Vâlcea, marţi, 21 ianuarie, dacă un şofer nu s-ar fi oprit pe marginea drumului ca să evite un accident, relata  Adevărul.

Conducătorul unui TIR, care se îndrepta spre Sibiu, s-a angajat într-o depăşire riscantă, în zona bălţii Proieni, o zonă cu drum drept şi vizibilitate, unde se circulă de obicei cu mare viteză şi unde, de asemenea, au loc şi foarte multe accidente rutiere grave. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.17, după cum reiese de pe camera de bord care a înregistrat întreaga întâmplare, precum şi reacţia şoferului prudent, dar şi a celor cu care se afla în maşină.  Bărbatul era împreună cu toată familia în maşină, după cum reiese din comentariile internauţilor. „La volan era un prieten de-al meu şi în maşină erau şi copii, toată familia”.

Pe fundal se aud mai multe voci: a unui copil mic, un pic agitat, apoi o voce de femeie, probabil mama care încearcă să-l liniştească oferindu-i apă şi a cărei primă reacţie când vede venind pe contrasens TIR-ul este: „Ia uite, mamă...!”. Iar la întrebarea micuţului: „Ce e?”, se aude o voce de bărbat, a şoferului: „Ia uite, mă!”, după care trage maşina pe dreapta drumului, aproape de bordură şi opreşte.

Din sens opus, apar două TIR-uri, în paralel, unul pe sensul corect de mers, celălalt pe contrasens venind cu viteză. „Ce-aveţi, mă!”, apucă şoferul să spună, iar apoi se aude din nou vocea soţiei deja speriată de ce s-ar putea întâmpla: „Doamne, Dumnezeule, ăştia-s tâmpiţi?”. Apoi se vede TIR-ul trecând razant pe lângă maşină, înscriindu-se în ultimul moment pe sensul corect de mers, între alte două TIR-uri.

După ce trece pericolul, şoferul nevinovat şi-a continuat drumul.