Accident grav pe DN2, în județul Ialomița! Doi oameni și-au pierdut viața, iar alți trei sunt răniți. Printre victime se află și un minor de 14 ani

Autor: Diana Ghita

Accidentul din Ialomița s-a produs în această dimineață

Sursa: PixaBay; ISU Ialomița

Sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 2, în apropiere de localitatea Ciocârlia din județul Ialomița, a avut loc un accident tragic între un autoturism și o autoutilitară.

După ce au fost chemate de urgență la locul accidentului, echipele de intervenție de la ISU Ialomița au găsit cinci victime, dintre care patru adulți și un copil în vârstă de aproximativ 14 ani.

Doi oameni au murit în accidentul de pe DN2, din Ialomița

Doi bărbați, de 58 și 53 de ani, au fost descoperiți în stare critică, inconștienți și încarcerați, fiind deja în stop cardio-respirator la momentul intervenției.

Salvatorii au reușit să îi extragă din vehicule și să îi predea echipajelor medicale SAJ, care au început imediat manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile medicilor, cele două persoane nu au răspuns la resuscitare, fiind declarate decedate la fața locului.

Citește și: Accident grav în județul Hunedoara. A fost activat Planul roșu de intervenție după ce două persoane au murit și alte 20 au fost rănite

„Victimele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor și predate echipajelor SAJ, care deși au început imediat manevrele de resuscitare, acestea, din păcate, nu au răspuns, fiind declarate  decedate”, transmite ISU Ialomița.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Ce s-a întâmplat cu celelalte trei victime ale accidentului de pe DN2

Celelalte trei victime, inclusiv minorul de 14 ani, au fost conștiente și cooperante. După evaluări și monitorizare, acestea au fost transportate la diverse unități spitalicești, în București și Urziceni, pentru îngrijiri suplimentare.

Citește și: Tragedie în Ialomița: Un tânăr de 20 de ani și-a pierdut viața înecat în lacul Iezer

Potrivit informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația în zona accidentului se desfășoară dirijat, alternativ, din cauza intervenției echipelor de salvare și a ceții dense care reduce vizibilitatea. Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au acționat rapid, deplasând o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul lor au intervenit și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Ialomița.