ACCIDENT GRAV: Un autocar cu turisti ucranieni s-a rasturnat la Maicanesti! O persoana a decedat si 12 au fost ranite VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 01:25

Luni dimineata un autocar cu turisti ucranieni s-a rasturnat pe DN23, intre localitatile vrancene Maicanesti si Nanesti in urrma acestui accident o persoana a murit si 12 au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava.

Sase dintre raniti au fost transportati la Spitalul Judetean Vrancea, printre raniti se numara si patru copii, acestia suferind rani usoare, conform Mediafax. Sase ambulante si doua echipaje SMURD, precum si doua echipaje de descarcerare au fost trimise la fata locului.

 

Autocarul era inmatriculat in Bulgaria si transporta 25 de persoane, care se intorceau de pe litoralul romanesc si se indreptatu spre Kiev, potrivit purtatorului de cuvant ISU, locotenentul Cristian Duta. Politistii

nu exclud posibilitatea ca soferul sa fi adormit la volan, cu toate ca se fac cercetari la fata locului pentru a stabili cauzele accidentului.

 

Ranitii au policontuzii si politraumatisme, sase dintre cei 12 raniti avand rani mai grave. In autocar se aflau si sase copii, patru dintre acestia fiind si ei raniti, insa usor, potrivit Mediafax.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Circulatia

in zona unde a avut loc accidentul se desfasoara normal, autocarul fiind rasturnat in santul de pe marginea drumului, pe sensul sau de mers, echipele de interventie lucrand la descarcerarea persoane decedate, care se pare ca este prinsa sub autocar. Accidentul a avut loc in jurul orei 05:30, potrivit politistilor.

 

Sursa: Mediafax

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.