ACCIDENT groaznic in Bucuresti. Un tanar a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar spulberand mai multi pietoni

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Un barbat se zbate intre viata si moarte, iar alti 5 si-au privit moartea in ochi dupa ce au fost spulberati chiar pe trotuar, in mijlocul Capitalei.

Cu permis de mai putin de un an si viteza prea mare, un tanar de 20 de ani a pierdut controlul masinii si aproape a ucis un om. Imaginile surprinse imediat dupa accident sunt socante. Ca intr-un joc de domino, trei masini sunt lipite una de cealalta. Metalul deformat si airbagurile sarite arata cat de violent a fost impactul. Incredibil, niciuna dintre persoanele aflate in autoturismul albastru nu a fost ranita.

Pe trotuar, insa, salvatorii numara ranitii.

Sase barbati s-au transformat in doar cateva clipe in victime colaterale. Mergeau linistiti pe trotuar cand au vazut cum peste o tona de fier ii izbeste cu violenta. Era o masina parcata, lovita cu forta de un alt automobil, scapat de sub control de un sofer de doar 20 de ani.

##VIDEO135257##

Mama tanarului vinovat incearca sa inteleaga cum a putut provoca fiul ei un asemenea carnaj.

Semnul de incepator din parbriz il tradeaza, insa. Unul dintre barbatii loviti este pe marginea prapastiei. Este in coma de gradul 3, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viata.

Unul dintre cei implicati in accident, nu era ranit, dar era intr-o stare de soc absoluta ”. Este marturia proprietarei masinii care i-a strivit pe barbati. Automobilul era parcat, dar a fost transformat intr-o ghiulea periculoasa.

Acuzatia pentru care tanarul va raspunde este de vatamare corporala. Deocamdata, pentru ca acest lucru s-ar putea schimba daca victima aflata in coma isi va pierde viata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

 

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?