Accident GROAZNIC pe DN1! Doua masini au fost SPULBERATE de o betoniera VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 05:15

Au fost scene de groaza in aceasta dimineata pe DN1. In judetul Sibiu un autoturism a fost izbit in plin de o betoniera, iar impactul a fost devastator.

Toata soseaua era plina de resturi de masini, iar in accident a mai fost implicat si un al treilea autoturism. Coliziunea s-a produs in momentul in care soferul unui autoturism astepta sa poata vira la stanga.

 

Semnaliza si ceda trecerea celor care veneau din contrasens. Omul se ducea la munca. Numai ca din spate venea cu viteza o betoniera care n-a oprit in spatele soferului. 

 

Betoniera si-a continuat drumul si a intrat din plin intr-o alta masina care tracta o rulota.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

In cele din urma mastodontul s-a rasturnat pe marginea drumului.

Impactul a fost fatal pentru barbatul in varsta de 44 de ani din autoturism.

 

Cel care si-a pierdut viata se intorcea din Olanda, unde a fost sa cumpere o rulota pentru a merge in vacanta cu copiii. Soferul betonierei spune ca nu a avut cum sa evite impactul.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.