Accident groaznic pe șoselele din Vâlcea! Un adolescent de 16 ani a murit, iar alți doi, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă. Cum a avut loc tragedia

Author: Lavinia Medrea

Un adolescent de 16 ani a murit, iar alți doi, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă

Sursa: Canva/Gazeta Vâlceană - colaj Kanal D

Un accident groaznic a avut loc aseară în Vâlcea la Băbeni, în urma căruia un adolescent de 16 ani a murit, iar alți doi copii, în vârstă de 13 și 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Un accident tragic a avut loc aseară, în jurul orei 21:41, în Vâlcea la Băbeni. Un adolescent de 16 ani a murit, iar alți doi copii, în vârstă de 13 și 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care erau a intrat într-un stâlp. 

Accident groaznic în Vâlcea. Un adolescent a murit, iar alți doi au ajuns la spital

„Pompierii militari și paramedicii SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitați la un accident rutier produs pe DN 64, în orașul Băbeni, punctul Valea Mare, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a ricoșat intr-un stâlp de iluminat public. La fața locului au fost găsite trei victime de sex masculin, toate minore, dintre care una încarcerată, iar celelalte două în afara autoturismului.

S-au deplasat: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ. După  efectuarea manevrelor de descarcerare, doi tineri răniți, in vârstă de 14 și 13 ani, au fost transportați de echipajele SAJ la UPU Vâlcea. Pentru persoana de 16 ani s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără niciun rezultat, fiind declarat decesul de către medicul de la SAJ”
, au declarat reprezentanții ISU Vâlcea.

Citește și: Accident tragic în Turcia! Un microbuz care transporta actori s-a ciocnit violent cu un camion! Trei actori renumiți și-au pierdut viața în urma impactului! Iată care este starea celorlalte opt persoane rănite!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În urma accidentului, un băiat de 16 ani a murit, iar alți doi adolescenți, în vârstă de 13 și 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital. 

Nu se știe, încă, cine conducea autoturismul

Poliţia nu a constatat, încă, care dintre cei trei minori se afla la volan. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit întâi într-un cap de pod, după care a intrat direct într-un stâlp. Doi dintre cei trei adolescenți au fost găsiți în afara mașinii, care a devenit doar un morman de fiare, iar al treilea era încarcerat.

Citește și: Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un minor în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau alți 2 pasageri, pe DN 64, în localitatea Băbeni, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod. În

urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, rănirea gravă a conducătorului auto, cât și a celuilalt pasager”, a transmis IPJ Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.