Accident halucinant - O femeie a murit într-un cimitir, strivită de propria mașină, chiar sub privirile copilului de numai 5 ani - Detalii șocante

Autor: Alina Petre
Actualizat: 29 apr 2023, 04:35

O femeie, strivită de propria mașină

Sursa: Sursa foto: Presa SM

O femeie a murit într-un cimitir, după ce a fost strivită de propria mașină. Accidentul a avut loc în Satu Mare.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, a murit sub privirile copilului său în vârstă de cinci ani, într-un cimitir din Satu Mare.

Incidentul s-a produs vineri dimineața, în localitatea Gherța Mică din județul Satu Mare.

Citeste si: Accident cumplit pe Autostrada Soarelui- A intervenit elicopterul SMURD- Două victime

Cum s-a produs tragedia

Din primele informații, se pare că femeia nu și-a asigura mașina într-o pantă, iar aceasta s-a dus alături de fiul în vârstă de 5 ani, în cimitir.

La un moment dat mașina a luat-o la vale, iar femeia ar fi încercat să o oprească, dar a trecut peste ea. Șoferița a rămas prinsă sub autoturism.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare și prim-ajutor medical din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

După ce a fost scoasă de sub mașină paramedicii au încercat să o resusciteze timp de zeci de minute. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul la locul incidentului.

La întreagul eveniment a asistat fiul ei, în vârsta de cinci ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțe în care s-a produs accidentul.

Un copil de 7 ani a fost găsit mort în mașina de spălat

Un băiat de 7 ani a fost găsit mort într-o mașină de spălat, joi dimineață, la câteva ore după ce fusese dat dispărut. Tragicul eveniment s-a produs în Texas.

Troy Khoeler a fost găsit în mașina de spălat care se afla în garajul casei familiei sale din Spring, Texas, în jurul orei 7:20, potrivit poliției.

Părinții săi adoptivi sunaseră la 911 pentru a anunța dispariția lui cu două oră înainte.

Nu este clar dacă în mașină era apă sau dacă aceasta era închisă.

Cauza exactă a morții băiatului va fi stabilită după autopsie, a spus Minchew. Copilul a fost găsit îmbrăcat și nu se știe dacă acesta a intrat în joacă în mașina de spălat. 

„Nu știm ce s-a întâmplat, dar vom afla. Fie că a murit în mașina de spălat, fie că a fost ucis și pus în ea, nu pot comenta acum”, a spus detectivul.

Citeste si: Dezastru pe Valea Oltului, după un carambol cu 4 mașini implicate- Traficul este îngreunat