Accident HORROR in toiul noptii! I-a iesit un cal in fata masinii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Un tanar de numai 24 de ani a fost pe punctul de a-si pierde viata si un animal nevinovat a fost ucis in toiul noptii! S-a intamplat din cauza inconstientei!

Sunt scene care i-au ingrozit pe toti cei care s-au trezit bulversati din somn, azi-noapte si au vazut trupul animalului neinsufletit pe sosea! Accidentul s-a produs la 30 de kilometri de Timisoara, pe soseaua care face legatura intre localitatile Cenei si Uivar.

O bubuitura puternica i-a speriat, asa ca au iesit cu totii in strada. Au gasit calul intins pe caldaram si au sunat imediat la 112. Abia apoi au observat masina proiectata in sant cu parbrizul spart si soferul ranit in interior.



Soferul se indrepta spre casa putin dupa ora 10 seara pe soseaua cufundata in bezna si era singur in masina. Calul i-ar fi aparut brusc in fata, iar conducatorul nu a mai apucat sa faca nicio manevra ca sa il evite.

Tanarul de 24 de ani a fost transportat la spital in stare de soc, dar nu are leziuni care sa ii puna viata in pericol, spun medicii.
Calul, in schimb, nu a mai putut fi salvat. Medicul veterinar chemat la fata locului nu a gasit niciun microcip, drept urmare, identificarea proprietarului este mult ingreunata.

Daca va fi identificat, proprietarul calului va trebui sa plateasca pagubele rezultate in urma accidentului.
##VIDEO120383##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.