Accident îngrozitor, în Dâmbovița - O persoană a murit, iar alte 4 au fost rănite, între care 2 copii - Cum s-a produs tragedia

Author: Alina Petre

Accident grav, în Dâmbovița

Un teribil accident de circulație a avut loc, marți, în Dâmbovița. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, printre care și doi copii.

Un grav accident de circulație s-a produs, marți, în Dâmbovița. În urma impactului o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, între care doi copii.

La locul accidentului, echipajele de intervenţie au găsit cinci persoane care necesită îngrijiri medicale, dintre care trei sunt încarcerate. Dintre cele cinci persoane, două sunt minore.

Şoferul autoturismului, care era în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat.

Răniţii au fost transportaţi la spital.

„Persoana descarcerata din autoutilitară, un minor de 15 ani, este transportată la UPU Ploieşti. Din nefericire, şoferul autoturismului, care era în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Traficul rutier a fost întrerupt pe DN 72 Ploieşti – Târgovişte, în zona localităţii I.L.Caragiale, mai multe zeci de minute.

Citeste si: Tragedie în familia Ameliei Papazissu! Nepoata artistei, Iulia, în vârstă de 23 de ani, a murit într-un accident violent în Ialomița

O familie întreagă a murit într-un grav accident, în Teleorman

Doi adulţi şi trei copii au murit, luni, într-un  accident pe E70, între Văceni şi Vităneşti, după ce un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma impactului, trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 și-au pierdut viața.

Din primele informații, se pare că  șoferul mașinii  ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit de TIR. Aceștia circulau dinspre București spre Alexandria și se îndreptau spre mare când au intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus. 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, iar impactul a fost atât de puternic încât cei cinci au murit pe loc.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul ”, a transmis IPJ Teleorman.

Citeste si: Cum s-a produs cumplitul accident în care o familie întreagă a murit- 2 adulți și 3 copii și-au pierdut viața- Detalii șocante