Accident mortal de mari proporții! Un autobuz s-a răsturnat peste o echipă de pompieri și paramedici care se aflau în intervenție. Sunt minim 16 morți, iar 22 de persoane au fost rănite

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 aug 2022, 17:08

Un autobuz s-a răsturnat și a lovit pompierii și o echipă de paramedici, care se aflau la intervenție pentru un alt incident rutier, în provincia Gaziantep.

Un accident rutier a provocat moartea a cel puțin 16 persoane și rănirea altor 22 în provincia Gaziantep din sud-estul Turciei, a declarat guvernatorul Davut Gul.

Accident tragic în Turcia. Au murit 16 persoane iar alte 22 au fost rănite

Sâmbătă, un autobuz s-a răsturnat, după care s-a „târât” pe o lungime de câțiva zeci de metri, lovind o echipă de pompieri și paramedici care se afla la intervenție pentru un alt incident rutier, pe autostrada Tarsus-Adana-Gaziantep, precum și un vehicul de transmisie al unei agenții de știri turcești, IHA.

Citeste si: Ce a ieșit la iveală în cazul femeii care a murit în timpul unui CT- Fiul ei a făcut dezvăluiri dureroase: "Tușea foarte tare"

Printre victimele accidentului se numără trei pompieri, patru membri ai personalului sanitar și jurnaliștii agenției de știri IHA, Muhammed Abdulkadir Esen și Umut Yakup Tanriover.

Guvernatorul din Gaziantep a mai declarat reporterilor că primul accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei locale 10:45.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital.

Alt incident astăzi. O explozie a avut loc într-un apartament din Constanța

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa s-au deplasat de urgență la un apartament, după ce a avut loc o explozie în interiorul acestuia. În momentul incidentului, se aflau înăuntru un copil și doi adulți, relatează Știrile Kanal D.

Potrivit primelor informații puse la dispoziție de ISU Dobrogea, o explozie a avut loc într-un apartament din Constanța dar, din fericire, nu a fost soldată cu un incendiu. 

La locul incidentului a fost solicitată intervenția de urgență a SMURD B Palas, SMURD C, 2 ASAS, 1 Autoscara, 1 Descarcerare de la Detaşamentul Fripis şi SAJ B2. 

Citeste si: Trei surori au murit împreună într-un accident îngrozitor, în Buzău- Gestul inexplicabil care le-a adus sfârșitul

O persoană care se afla în acel moment în apartament a fost rănită. Victima are între 60- 65 de ani, care a suferit arsuri pe căile aeriene și pe aproximativ 45% din suprafața corpului. Persoana era conștientă.

În apartament, în momentul exploziei, se aflau doi adulți și un copil.