Accident mortal în București! O tânără de 19 ani a murit nevinovată în ziua de Crăciun, într-un cumplit accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești

Autor: Alina Petre
Actualizat: 25 sep 2023, 00:45

O tânără de 19 ani a murit nevinovată în ziua de Crăciun

Sursa: Wowbiz.ro

Un cumplit accident s-a produs în ziua de Crăciun, în București. O tânără de 19 de ani a murit pe loc după ce mașina în care se afla a pierdut controlul volanului și a lovit alte două autoturisme parcate.

O tânără de 19 ani a murit în ziua de Crăciun, în urma unui îngrozitor accident de circulație în Sectorul 1 al Capitalei, după ce şoferul de 18 ani drogat a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat şi a lovit două autovehicule parcate pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești.

Citește și: Accident grav în Giurgiu! O mașină a fost făcută praf după ce a căzut într-un șanț, iar trei persoane au ajuns la spital

O tânără de 19 ani a murit într-un cumplit accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești

Accidentul s-a produs în ziua de Crăciun, la ora 15:17, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești, din Capitală. 

Un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către Str. Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

Impactul a fost atât de violent încât iubita lui a murit pe loc. Şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv, se pare că acesta consumase opiu.

Potrivit martorilor, un motociclist i-ar fi tăiat fața șoferului. 

”Cică a ieşit un motocilst în faţa lui. A vrut să iasă să facă stânga, aici au ei un service.

Ăla a venit atât de tare încât n-a putut să pună frână, l-a evitat pe contrasens şi a intrat în bordură şi s-a răsturnat. A fost şi vina motocilistului că trebuia să se asigure de două ori înainte. I-a luat faţa, el s-a pierdut la volan.”, a declarat un martor pentru un post TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Locuitorii din zonă se plâng că pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești se circulă cu mare viteză.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele și cicrcumstanțele producerii accidentului de circulație.

Cum s-a produs tragedia

”Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe

Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str. Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.” , a transmis Brigada Rutieră.

Citește și: Prima reacție a familiei bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii: „Noi trăim o dramă”. Au fost rănite alte 22 de persoane în incident

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.