Accident mortal în Cluj! Un tânăr de 25 de ani a ucis un copil de 14 ani. Cum a fost posibil

Author: Lavinia Medrea

Accident mortal în Cluj! Un tânăr de 25 de ani a ucis un copil de 14 ani

Sursa: PixaBay

Un adolescent în vârstă de doar 14 ani a decedat în urma unui accident care a avut loc în Cluj.

Un adolescent în vârstă de doar 14 ani a murit în urma unui accident în care un tânăr în vârstă de 25 ani l-a lovit cu mașina, potrivit IPJ Cluj.

Un tânăr de 25 de ani a ucis un copil de 14 ani. Cum a fost posibil

Copilul de 14 ani mergea pe partea carosabilă, în aceeași direcție cu tânărul de 25 de ani.

La locul tragediei s-a deplasat un echipaj medical care a aplicat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor medicilor, băiatul nu a putut fi salvat, relatează  Agerpres

Citește și: Cine era pacienta care a murit după ce a așteptat două ore pentru a fi primită la Urgențe. Avea doar 49 de ani și multă lume apela la serviciile ei de make-up

„La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 109D, între localităţile Bont şi Nicula, s-a produs un accident rutier, rezultând rănirea unui minor. În cadrul cercetărilor preliminare efectuate la locul accidentului, s-a stabilit că autoturismul condus din direcţia Sic către Gherla de un tânăr de 25 de ani, din municipiul menţionat, a accidentat un minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.

La locul accidentului, echipajul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare minorului, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acestuia”, a declarat IPJ Cluj.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Șoferii prinși băuți, drogați sau fără carnet la volan nu mai scapă de închisoare. Ce prevăd ultimele modificări propuse pentru Codul penal

Conform sursei citate anterior, șoferul de 25 de ani a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a ieșit negativ. Așadar, cercetările continuă. 

Accident groaznic pe drumul E85, în Vrancea

Un accident groaznic a avut loc ieri, în Vrancea, la intrare în localitatea Garoafa, pe drumul E85, în zona unei benzinării. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de violent încât unul dintre autoturisme a fost distrus.

În urma accidentului, o femeie de 76 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite.

La locul tragediei s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare și o ambulanță SMURD. Femeia care a murit era pasageră în una dintre maşini. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, astfel că a decedat. Alte patru persoane grav rănite au fost extrase din cele două autoturisme și au fost transportate la spital cu traumatisme.

Traficul în zonă a fost reluat după aproximativ o oră de la accident.