Accident mortal în județul Suceava! Un bărbat și-a pierdut viața și altul este în stare gravă, după ce s-au izbit violent cu motocicleta într-un gard

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 mai 2024, 10:25

Accident mortal în județul Suceava! Un bărbat și-a pierdut viața și altul este în stare gravă,

Sursa: newsbucovina.ro

Un accident grav s-a petrecut în comuna Dumbrăveni, județul Suceava, unde un bărbat a murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital.

Duminică, 12 mai, în jurul orei 20:30, un bărbat și-a pierdut viața, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de motocicletă petrecut în comuna Dumbrăveni, județul Suceava. Cum s-a produs teribilul accident?

Citește și: Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost spulberată de tren

Un bărbat și-a pierdut viața și altul este în stare gravă, în urma unui accident de motocicletă

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Maior Alin Găleată, a anunțat că duminică seara s-a produs un accident de motocicletă cu două victime, potrivit newsbucovina.ro.

Tragedia a avut loc pe raza satului sucevean Sălăgeni, din comuna Dumbrăveni, unde motocicleta pe care se aflau victimele a ieșit în afara părții carosabile, apoi s-a izbit extrem de violent de un gard.

Impactul a fost extrem de puternic, iar cei doi bărbați au zburat pur și simplu de pe vehicul. Sătenii au sărit imediat în ajutorul celor două victime și au alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD TIM.

Cadrele medicale care s-au aflat la locul accidentului au identificat doi bărbați, unul dintre ei fiind în stare de inconștiență, iar celălalt conștient și cooperant, dar cu multiple răni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: O fetiță de doar un an și jumătate a fost lovită mortal de un șofer care dădea cu spatele. Cum s-a petrecut tragedia din Satu Mare

Din cauza rănilor foarte grave, motociclistul a ajuns de urgență la spital. Din nefericire, pentru celălalt tânăr nu s-a mai putut face nimic.

Rănile suferite de bărbatul în stare de inconștiență erau extrem de grave, încât nu s-a mai putut face nimic. Astfel, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Celălalt bărbat a fost stabilizat la locul tragediei și transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Reprezentanții poliției efectuează cercetări în vederea stabilirii dinamicii accidentului.