Accident mortal în Piatra Neamț: Un tânăr de 19 ani s-a izbit cu motocicleta de un autobuz

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 18:23

Accident mortal în Piatra Neamț: Un tânăr de 19 ani s-a izbit cu motocicleta de un autobuz

Sursa: tvmneamt.ro

Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident de motocicletă din Piatra Neamț, după ce a intrat violent într-un autobuz. Impactul a fost unul fatal.

Accidentul tragic din Piatra Neamț a fost surprins de camerele de supraveghere. Tânărul de 19 ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un autobuz. Incidentul a avut loc în condițiile în care șoferul autobuzului, un bărbat de 54 de ani din Gârcina, efectua o manevră de întoarcere.

Șoferul autobuzului nu a acordat prioritate motociclistului

Din primele investigații, reiese că șoferul autobuzului nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate motocicletei.

În momentul impactului, autobuzul era gol, fără pasageri, iar coliziunea a fost atât de puternică încât tânărul motociclist a murit pe loc.

Citește și: Un campion mondial la schi a murit după ce a căzut de pe un munte în timp ce schia, alături de iubita sa. Cei doi erau încă legați împreună când au fost găsiți

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina cine este responsabil pentru această tragedie. În acest sens, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Gârcina, efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, în condiții

ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat insp.

Ramona Ciofu- IPJ Neamț, potrivit tvmneamt.ro.  

Citește și: Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură: „M-am apropiat de ea, ca să îi spun că sunt acolo, dar nu mi-a răspuns”

Specialiștii subliniază importanța atenției sporite în trafic, mai ales în contextul în care vremea frumoasă aduce tot mai mulți motocicliști pe drumuri.

Atât șoferii, cât și motocicliștii sunt îndemnați să fie vigilenți pentru a preveni astfel de incidente nefericite.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.