Accident mortal în Satu Mare. Un tânăr de 30 de ani a furat un taxi și a intrat cu mașina într-un bloc

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 nov 2023, 16:46

Accident mortal în Satu Mare. Un tânăr de 30 de ani a furat un taxi și a intrat cu mașina într-un bloc

Sursa: RTV/PixaBay

Un accident extrem de grav a avut loc sâmbătă dimineață în Satu Mare. Un tânăr de 30 de ani a intrat cu mașina în scara unui bloc, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu un taxi în scara unui bloc. Potrivit autorităților, mașina fusese furată. 

Un tânăr de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o scară de bloc

Accidentul a avut loc pe strada Aurora din Satu Mare. Potrivit ISU Satu Mare, tânărul a intrat cu mașina în scara unui bloc și nu a mai avut nicio șansă la viață.

Mai multe echipaje de pompieri și o autospecială de descarcerare s-au deplasat la fața locului, deoarece autoturismul era extrem de avariat.

Citește și: Cine este băiețelul de un an care a fost lovit mortal de mașina poliției: ”Doar eu știu cât m-am chinuit să-l cresc” Tatăl copilului a rupt tăcerea

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cine este băiețelul de un an care a fost lovit mortal de mașina poliției

O familie din Brăila este profund îndurerată după ce un copil în vârstă de un an și cinci luni a fost lovit mortal de o autospecială a poliției. Tatăl disperat își strigă acum durerea.

Citește și: Alex a lăsat o soție singură și un copil orfan, după ce a fost găsit mort sub un mal de pământ

Copilul  a decedat după ce a fost călcat de mașina poliției. Tragedia a avut loc, joi, pe o stradă din Brăila. Înmormântarea a avut loc astăzi. 

În urma analizării camerelor de supraveghere de la locul tragediei, se observă cum polițistul urcă în mașină și pleacă de pe loc, însă fără a se asigura că în fața mașinii se afla copilul în vârstă de un an.

În momentul în care a realizat ce a făcut, polițistul coboară din mașină și se îndreaptă speriat către victimă.

În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a decedat.

Din primele date, doi polițiști erau acolo pentru atribuții de serviciu, iar la plecarea de pe loc au lovit copilul și manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Din verificări s-a stabilit că un grup de minori au ieșit dintr-o curte și erau nesupravegheați ”,

a declarat Geanina Niculae, purtător de cuvânt, IPJ Brăila.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.