Accident mortal pe A1, între Sibiu și Sebeș! Un tânăr s-a izbit în plin cu mașina de un camion parcat și a murit pe loc

Autor: Diana Ghita

Cum s-a produs teribilul accident de pe A1

Sursa: Unsplash

Un accident grav a avut loc pe autostrada A1, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.30! În urma acestuia a murit un tânăr de 22 de ani.

Tânărul de 22 de ani, din Hunedoara, a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un autocamion parcat în mod regulamentar pe Autostrada A1.

Tânărul din Hunedoara a murit pe loc, din cauza impactului violent

Conform IPJ Sibiu, cumplitul accident dintre Sibiu și Sebeș a fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112, la polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi: „La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 01.32,

polițiștii rutieri din cadrul Biroului Autostrăzi au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A1, km 297, sensul de mers Sibiu-Sebeș. Un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un autocamion care se afla parcat regulamentar”.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, au confirmat, și ei, că autoturismul condus de tânăr a intrat în coliziune cu un autocamion parcat regulamentar. Reprezentanții IPJ Alba au transmis că tânărul, care era singur în mașină, a decedat în urma impactului, întrucât era grav rănit.

Citește și: Un tânăr motociclist din Argentina s-a stins din viață la vârsta de doar nouă ani. Accidentul fatal s-a petrecut în timpul sesiunii de antrenamente libere

„La sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului aceștia au găsit un autoturism strivit în care se afla o persoană, care prezintă leziuni incompatibile cu viața”,  a

transmis ISU Sibiu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Salvatorii au depus eforturi susținute pentru a-l scoate pe tânăr din mașina zdrobită pe A1

La locul accidentului au intervenit echipaje din cadrul Secției de pompieri Sebeș, care au mobilizat, în total, patru autospeciale pentru a scoate mașina de sub camion și a-l descarcera pe șofer.

„În urma accidentului, conducătorul auto, care era singur în mașină, a decedat. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Hunedoara”,  au transmis cei de la IPJ Alba, printr-un comunicat.

Momentan, cauza concretă a accidentului rămâne necunoscută, însă, pentru a preveni astfel de tragedii, în special pe timp de noapte, este esențial să se respecte câteva măsuri de precauție. În primul rând, șoferii trebuie să se asigure că luminile vehiculului funcționează corect și să folosească faza lungă atunci când nu sunt alte vehicule în apropiere.

Citește și: El este tânărul spulberat de tren în Suceava! Alex a lăsat multă durere în urmă după ce mașina lui a fost lovită de tren: „Cel mai urât coșmar”

De asemenea, este important să se mențină o viteză adecvată și să se adapteze la condițiile de drum și de vizibilitate. Conducătorii auto ar trebui să evite condusul atunci când sunt obosiți și să ia pauze regulate pentru a se odihni. Utilizarea centurii de siguranță este obligatorie, iar respectarea distanței de siguranță față de vehiculele din față este crucială pentru a avea timp de reacție în caz de urgență.