Accident mortal pe autostrada București-Pitești! Două autoturisme și două camioane s-au ciocnit

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 06:25
Un camion a lovit trei mașini staționate pe banda de urgență
Sursa: ISU Giurgiu

Un bărbat și-a pierdut viața, iar un altul a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, informează ISU Giurgiu.

După ce un camion a lovit trei mașini staționate pe banda de urgență a autostrăzii A1 București-Pitești, o persoană a murit, iar o alta a suferit răni grave. Accidentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii de petrecere! Cunoscutul artist a murit într-un accident de mașină!

Accident mortal pe A1

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Șoferul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața.

Citeste si: Sfaturi pentru șoferii începători – asigurarea auto și importanța ei în primul an de șoferie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"ISU Giurgiu a a fost solicitat să intervină în această dimineaţă pe A 1 după ce, la kilometrul 40, pe sensul de mers către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un camion apicol şi un autocamion de transport marfă. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Echipajele de intervenţie au constatat faptul că în accident au fost implicate cinci persoane. Conducătorul unuia dintre autovehicule a fost găsit încarcerat şi a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire, acesta era decedat", a spus miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Traficul este restricționat pe A1 București-Pitești

În aceste momente, pompierii asigură măsurile PSI şi se ocupă de înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Mai mult, circulaţia a fost oprită pe banda pe care s-a produs accidentul, iar participanţii la trafic au fost puși să circule pe banda a doua.

Citeste si: Cod galben de ploi torențiale și vijelii! Mai multe județe din România sunt vizate

Comunicatul Poliției Rutiere:" Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi."