Accident mortal pe DN 1. O tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident devastator

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 iul 2022, 12:32

Accident mortal pe DN 1. O tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident devastator

Sursa: romaniatv.net

În această dimineață, 2 iulie, trei persoane au fost transportate de urgență la spital, iar una a decedat, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1. Tragicul incident a avut loc în județul Cluj, în localitatea Ciucea.

În dimineața zilei de sâmbătă, 2 iulie, o tânără de doar 21 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost transportate de urgență la spital, în urma unui accident teribil.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar întregul incident a avut loc în jurul orei 07:00, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Ciucea. Conform romaniatv.net, două autospeciale de pompieri cu un modul de descarcerare au fost trimise la fața locului.

De asemenea, a fost nevoie și de intervenția unei ambulanțe SAJ și a unui echipaj SMURD. Printre persoanele transportate la spital se află și o fată de doar 10 ani. Din fericirea, aceasta are leziuni minore și se afla în stare de conștiență.

„Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată şi inconştientă, în stop cardio-respirator.

Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă şi de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani”,
a transmis ISU Cluj.

Citeste si: SCENARIU! Incendiu de mari proporții la metrou. Ce au făcut autoritățile?

Conform informațiilor puse la dispoziție de către Centrul Infotrafic al Poliției Române, accidentul frontal a fost cauzat de intrarea pe contrasens a unuia dintre autovehicule.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, pe raza localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea.

În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar şi rănirea celuilalt conducător auto şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Un alt accident mortal a avut loc ieri, 1 iulie

Ieri, 1 iulie, doi tineri de doar 18 ani au decedat, în urma unui accident produs în Dolj.

Incidentul a avut loc pe DN 6B, la ieșirea din localitatea Dudovicești.

Citeste si: Accident cumplit, în Constanța! Un tânăr a murit, după ce s-a izbit cu mașina de un copac și a luat foc. Detaliul care a șocat

Serviciul Rutier Dolj a fost sesizat la ora 04:40 în urma unui accident produs, după ce un autoturism a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

Cu toate acestea, cercetările continuă, pentru a se afla cu exactitate care a fost cauza.

Potrivit romaniatv.net, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru ucidere din culpă. În momentul accidentului, în mașină se aflau o fată și un băiat.