Accident pe Valea Oltului: Traficul a fost blocat timp de o ora jumatate!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 01:55

Duminica dimineata, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit traficul pe Valea Oltului a fost blocat fiind reluat dupa aproximativ o ora si jumatate de la producerea lui.

Drumarii au scos in afara soselei cele doua autoturisme implicate in accident, iar circulatia a fost reluata. Accidentul a avut loc in zona localitatii valcene, duminica dimineata pe DN 7.

 

Soferul unui autoturism Renault a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism Citroen, motivele sunt nestabilite inca, cel putin acest lucru reiese din primele cercetari.

 

Trei persoane au fost ranite in urma impactului- soferul si doi pasageri din autoturismul Renault.

Ranitii au fost preluati de trei masini ale Serviciului Judetean de Ambulanta Valcea, acestia fiind transportati la Spitalul Brezoi, de unde urmeaza sa fie transferati la Spitalul Judetean Valcea. Soseaua era acoperita cu zapada in locul producerii accidentului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Sursa: Mediafax

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.