Accident rutier în județul Mureș. Un copil de doi ani se află în stare gravă

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 aug 2023, 09:42

Accident rutier în județul Mureș

Sursa: Pexels.com

Județul Mureș a fost locul unui alt accident puternic în această dimineață, iar în urma acestuia, un copil de doi ani a fost rănit foarte grav.

Un accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață în județul Mureș, iar patru persoane au fost rănite după ce autovehiculul a ieșit de pe carosabil.În cea mai gravă stare se află un copil de doi ani.

Citește și: „A pus frână şi s-a răsturnat în şanţ”. Un bărbat din Mureș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Un copil de doi ani se află în stare gravă

Localitatea Vânători a fost în această dimineață locul în care un grav accident rutier a avut loc, după ce o mașină a ieșit de pe carosabil, astfel s-a lovit de un parapet ce se afla pe marginea drumului. După producerea impactului, doi adulți și doi copii au fost răniți, unul dintre minori, de aproximativ doi ani, fiind într-o stare foarte gravă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Starea copilului de doi ani a fost încadrată în Cod roşu medical şi preluat de un elicopter SMURD, în timp ce copilul de un an nu avea leziuni grave. Ce doi adulți ce se aflau în mașină la momentul accidentului au fost transportați la spital, după evaluările realizate de medici fiind incluși în categoria Cod galben medical, transmit oficialii ISU Mureş.

  • „În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă intrând în parapet.
  • Cei patru ocupanți ai autoturismului au fost evaluați medical la fața locului, doi adulți au primit cod galben medical iar cei doi minori unulccod verde vârstă aproximativă un an, iar cel de-al doilea cod roșu medical vârstă aproximativă doi ani, care a fost transportat cu elicopterul Smurd la spital.
  • Echipajele au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment”, a declarat locotenent Călușeri Alexandra- ISU Mureș, relatează jurnalul.ro

Citește și: Accident grav în Valea Prahovei! O persoană s-a stins din viață și alte trei au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit violent

Un accident în care au fost implicați 4 copii a avut loc în Mureș

În urmă cu o lună, un alt accident teribil a avut loc în județul Mureș. În această ciocnire au fost implicate două autoturisme, evenimentul având în total 6 răniți, dintre care 4 copii. Incidentul a avut loc în localitatea Meștera, acolo unde două mașini s-au ciocnit violent. În cele două mașini se aflau 7 persoane, însă doar 6 au avut leziuni, dintre care 2 adulți, de 41 şi 44 de ani şi patru minori, în vârstă de 8, 13, 15 şi 17 ani. 

În urma accidentului, au rezultat 6 victime, dintre care 2 adulţi, de 41 şi 44 ani, şi 4 minori, în vârstă de 8, 13, 15, respectiv 17 ani, care au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior preluate şi transportate la spital.

Cea de-a şaptea persoană, în vârstă de 68 de ani, după ce a fost evaluată medical, a refuzat transportul la spital”, au anunțat cei de la ISU, relatează fanatik.ro

Citește și: „Este de nedescris ceea ce s-a întâmplat”. Modul cumplit în care un tânăr de doar 20 de ani din Arad și-a pierdut viața. Apropiații lui Florin sunt în șoc