Accident rutier soldat cu patru victime pe DN2, în Ialomița. Șapte mașini, implicate în coliziune

Autor: Madalina Maftei

Accident cu sapte masini in Ialomita

Sursa: Adeverul.ro

Accidentul a avut loc luni dimineață, 22 noiembrie, în jurul orei 7:00, în apropierea localității Coșereni. În urma coliziunii patru persoane au fost rănite.

Accident soldat cu patru victime în apropierea localității Coșereni, din Ialomița. Șapte autovehicule au fost implicate în coliziune.

Accident rutier soldat cu patru victime pe DN2, în Ialomița. Șapte mașini, implicate în coliziune

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului care a avut loc în această dimineață pe DN2, în care au fost implicate șapte mașini.

”În această dimineaţă, în jurul orei 07:00, pe DN 2 în afara localităţii Coşereni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a 4 persoane. Din verificările efectuate la faţa locului a reieşit că în evenimentul rutier sunt implicate 7 autovehicule”, a nunţă IPJ Ialomiţa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Un bărbat a ajuns cu mașina în șanț după ce a blocat volanul cu o sticlă de apă și s-a mutat pe locurile din spate. Toată întâmplarea a fost difuzată live, pe Facebook

Victimele au fost transportate de urgență la spital

În urma coliziunii care a avut loc în această dimineață pe DN2, în apropierea localității Coșereni, în care au fost implicate șapte mașini, patru persoane au fost rănite și transportate de urgență la Spitalul din Urziceni.

În zona în care accidentul s-a produs se circulă alternativ.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: O femeie din Alba a murit la doar 31 de ani! Otilia s-a stins la puțin timp după ce a născut și nu a mai apucat să-și vadă copilul nou-născut