Accident sau razbunare crunta? Copil de 2 ani gasit MORT la 4 kilometri de casa

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

O fi fost un accident sau este vorba despre o crima macabra?! Asta se intreaba nu doar criminalistii, ci si familia unui copil in varsta de doar doi ani si jumatate, gasit fara suflare pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra.

Moartea copilului in varsta de doi ani si jumatate a cazut ca un blestem pe familia sa! Ieri dimineata, nimic nu prevestea ceasul rau care urma sa se abata asupra lor. Ieri dimineata, putin dupa ora 9, copilul era deja de negasit.

Trupul neinsufletit al micutului zacea intins pe pietrele de la mal. Era fara haine. Cum a ajuns copilul pe malul apei?! Mai ales ca de la casa parinteasca si pana la locul in care a fost gasit e cale de trei- patru kilometri! Printre lacrimi, tatal ofteaza amar si cauta sa inteleaga de ce i s-a

intamplat asa ceva fiului sau.

Familia, dar si apropiatii cred ca este vorba despre o crima. Mai ales ca in trecut, aceleasi persoane pe care acum le suspecteaza ca le-ar fi omorat copilul au mai atentat la viata altui copil din familia lor. In timp ce tatal, matusa, dar si fratii micutului priveau neputinciosi cum anchetatorii analizau locul tragediei, mama copilului era acasa si se ruga ca pruncul ei sa fie adus acasa teafar.


Pare incredibil ca un copil de numai doi ani si jumatate despre care tatal sustine ca nici nu invatase inca sa mearga, sa parcurga drumul de acasa pana la Canal! Mai ales ca in apropierea apei este o panta extrem de abrupta!

Anchetatorii asteapta rezultatele autopsiei ca sa ii lamureasca in privinta cauzelor exacte ale mortii copilului.
##VIDEO115215##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.