Tragedie în Dej! Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce a condus mașina fără permis și a intrat într-un cap de pod

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 20 mai 2024, 12:02

Imagine cu scop ilustrativ 

Sursa: Unsplash

Accident grav în Dej, după ce un bărbat fără permis a intrat într-un cap de pod. Șoferul de 38 de ani nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire!

Tragedie șocantă în Dej, după ce un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața într-un moment de inconștiență. Bărbatul conducea fără permis și și-a dat ultima suflare după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Un bărbat de 38 de ani a murit, după ce a condus mașina fără permis și a intrat într-un cap de pod

Accidentul șocant a avut sâmbătă seară, în jurul orei 22.50,

pe o stradă din Dej, pe DN 17. Bărbatul de 38 de ani nu a avut niciodată permis de conducere, dar a plecat cu mașina din comuna Nica până în Dej. La întoarcerea spre casă, lipsa de experiență și-a spus cuvântul, astfel că acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului violent, șoferul fără permis nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, medicii fiind nevoiți să declare decesul la scurt timp după ce l-au dus la spital.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un bărbat, de 38 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, însă din nefericire a decedat la unitatea medicală.”, a transmis IPJ Cluj, potrivit gds.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Cine sunt cei doi români care și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Dunăre? Căutările continuă pentru cele 5 persoane dispărute

Bărbatul conducea o mașină cu numere false

Nu doar că s-a urcat la volanul autoturismului fără permis auto, ci și a condus o mașină cu numere false și radiată din circulație.

Se pare că într-un moment de rătăcire, bărbatul nu a mai ținut cont deloc de aceste aspecte și și-a provocat singur sfârșitul într-un accident extrem de grav. În urma tragediei, polițiștii au întocmit un dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals.

„S-a constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar numărul de înmatriculare era alocat unui alt autoturism, autovehiculul implicat în accident fiind radiat din circulație.

Sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals”, au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj, conform aceleiași surse citate mai sus.