Accident teribil cu 20 de morți și 15 răniți! Un autocar s-a răsturnat într-o prăpastie. În ce direcție se îndreptau pasagerii

Author: Lavinia Medrea

 În ce direcție se îndreptau pasagerii

Sursa: Twitter Breaking News 24/7

Un accident teribil a avut loc în sud-vestul Columbiei, unde un autocar s-a răsturnat într-o prăpastie. Impactul a ucis 20 de persoane și a rănit alte 15.

Echipele de salvare s-au străduit peste nouă ore să salveze răniţii şi să-i ducă la diferite spitale din zonă. 

Autocar răsturnat într-o prăpastie. Sunt 20 de morți și 15 răniți

În jur de 20 de persoane care se aflau în autocar au decedat, iar 15 au fost rănite, în sud-vestul Columbiei, sâmbătă, potrivit poliţiei locale, citate de AFP.

Printre răniţi se află o fetiţă în vârstă de trei ani şi un băieţel de opt ani.  Accidentul a avut loc pe autostrada pan-americană şi, „din păcate, avem un bilanţ de 20 de morţi”, a anunțat, pentru presă, căpitanul de poliţie responsabil cu traficul în departamentul Narino, citat de România TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Un bărbat care a fost în moarte clinică timp de 90 de minute a vorbit despre ce a văzut atunci când a fost resuscitat

Autocarul care circula între portul Tumaco şi oraşul Cali s-a răsturnat pe drum sâmbătă dimineaţă din cauza unei „defecţiuni mecanice”, a mai precizat căpitanul.

De ce s-a răsturnat autocarul

Din primele informații date de colonelul Oscar Lamprea, responsabil cu traficul şi transport în cadrul poliţiei naţionale, „ipoteza este o avarie a sistemului de frânare”.

Se pare că şoferul ar fi pierdut controlul autocarului la ieşirea dintr-o curbă, iar vizibilitatea era redusă din cauza condițiilor de ceață. 

Echipele de salvare s-au străduit peste nouă ore pentru a descarcera răniţii şi a-i duce la mai multe spitale din regiune.

Ce făcea familia care și-a pierdut viața în accidentul din Neamț înainte să moară

Familia se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva, iar singurul supraviețuitor a fost băiatul cel mare al celor doi soți, în vârstă de 14 ani, care a fost transportat cu elicopterul la spital. Din fericire, adolescentul este în stare stabilă, au anunțat medicii de la Spitalul din Roman, dar necesită internare din cauza rănilor pe care le ale, unele dintre ele fiind grave.

Citeste si: Un adolescent s-a ales cu dosar penal după ce a postat un TikTok în care se plimbă pe capota unei mașini de Poliție

Șoferul dubiței din Prahova este, de asemenea, internat la același spital și se află în stare stabilă. 

Din nefericire, restul membrilor familiei copilului în vârstă de 14 ani nu au putut fi salvați. Cu toate eforturile medicilor de a le oferi primul ajutor, nu s-a putut constata decât decesul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.