Accident teribil în Caraș-Severin! Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod

Author: Diana Ghita

Accidentul din Caraș-Severin s-a soldat cu o victimă

Sursa: ISU Severin; Observator

În după-amiaza zilei de luni, 6 mai, s-a produs un accident devastator pe DN6, în Caraș-Severin, în localitatea Sadova Veche. Un autoturism s-a lovit de un cap de pod iar pasagerul din dreapta șoferului a murit pe loc.

La volanul mașinii care s-a izbit de un cap de pod din Caraș-Severin se afla o femeie de 50 de ani, iar în dreapta se afla propriul ei soț, în vârstă de 52 de ani. În autovehicul se mai afla și copilul lor.

Cum s-a produs accidentul din Caraș-Severin

Accidentul s-ar fi întâmplat în jurul orei 17:30, după ce conducătoarea auto a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un cap de pod.

Ba mai mult, după impactul puternic, autoturismul s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea părții carosabile.

Potrivit caon.ro, Poliția Caraș-Severin a transmis că autoturismul se deplasa dinspre Băile Herculane către Caransebeș, iar accidentul s-a produs la kilometrul 432 de pe DN6, în dreptul localității Sadova Veche.

După accident, femeia și fetița au reușit să iasă singure din mormanul de fiare, însă bărbatul decedat a rămas prins între acestea.

Victima a fost descarcerată de către echipajele de salvare într-o stare de inconștiență și fără semne vitale. Ulterior, medicii de pe SMURD au făcut eforturi susținute pentru a-i salva viața, însă, în cele din urmă, s-a constatat decesul.

Citește și: El este Cristian, polițistul care și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă la Galați: „Doi copii își plâng tatăl”. În ce stare se află a doua victimă, o femeie care îl însoțea pe motocicletă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și echipaje ale Inspectoratului de Politie Județean Caraș-Severin. (...) 

Bărbatul rămas încarcerat, în vârstă de 52 de ani, a fost extras de către echipajul de descarcerare, inconștient, fără semne vitale, drept pentru care au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD.

(...) Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, echipajul SAJ declarând decesul acestuia”,  au explicat cei de la ISU Caraș-Severin.

Din ce cauză s-ar fi produs accidentul de la Caraș-Severin

Soția lui și copila au fost, și ele, preluate de către echipajele medicale, pentru a verifica starea în care se aflau. Mai apoi au fost duse la spital pentru a li se efectua investigații suplimentare.

Șoferiței de 50 de ani i s-a efectuat testul pentru alcoolemie, însă acesta a indicat un rezultat negativ. În aceste momente, oamenii legii investighează cazul, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs teribilul accident.

Citește și: Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului în vârstă de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie

Însă, între timp, oamenii legii au lansat o ipoteză despre cauza producerii acestei tragedii. Ei consideră că femeia ar fi fost foarte obosită, iar din această cauză a pierdut controlul autovehiculului.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!