Accident teribil în Suceava! Un tânăr a murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei. În ce stare se află tânăra

Author: Diana Tilă
Actualizat: 01 oct 2023, 12:37

Un tânăr a murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei.

Sursa: pexels / observatornews.ro

Tragedie cumplită în România! Un tânăr și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu motorul.

Un cuplu a fost implicat într-un accident în județul Suceava. Tânărul și-a pierdut viața, iar iubita lui a fost transportată de urgență la spital.

Citește și: Bătrână de 84 de ani din județul Neamț condamnată la închisoare cu suspendare și sechestru pe casa din chirpici: A produs o tragedie după ce a traversat strada fără să se asigure

Cum s-a întâmplat accidentul și în ce stare se află tânăra 

Trebuia să fie o plimbare frumoasă cu motocicleta, însă totul s-a transformat într-o tragedie, pentru cei doi tineri din judeţul Suceava. 

Cuplul s-a răsturnat cu motorul în afara șoselei, în localitatea Dumbrăveni, la ieșirea spre Suceava.

Citește și: Ce probleme ascundea DJ Lalla, tânăra găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia „Este vorba despre o sinucidere” Detalii cutremurătoare ies la iveală

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare pentru cei doi tineri care erau inconștienți.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, deoarece acesta avea leziuni incompatibile cu viața. Echipajul medical solicitat să intervină a fost nevoit să declare decesul tânărului. Partenera bărbatului a supraviețuit, însă aceasta se afla tot în  stare de inconștiență  în momentul în care a fost transportată de urgență la camera de gardă a spitalului din Suceava. 

Ce spun polițiștii despre accidentul care a avut loc în Suceava

''Motocicleta iesita in afara partii carosabile, pe raza loc. Dumbrăveni. Au fost implicate doua persoane, un tanar si o tanara (nu am varste), ambele fiind gasite in stare de inconstienta.

Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante SMURD( Echipaj de Prim Ajutor si Terapie Intensiva Mobila), cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din nefericire, tanarul avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul acestuia. Tanara este in continuare in stare de inconstienta, cu multiple traumatisme, iar cadrele medicale intervin pentru stabilizarea ei.'', au declarat polițiștii.

Citește și: Australia a fost zguduită de o nouă tragedie sâmbătă dimineața: O barcă a fost lovită de o balenă în largul coastelor estice

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.