Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 oct 2024, 21:29

Gabriela a murit într-un grav accident rutier

Sursa: Facebook; ISU

Un eveniment devastator a zguduit comunitatea din Teleorman, când Gabriela, o femeie în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier teribil.

Accidentul s-a petrecut pe drumul E70, în apropierea orașului Alexandria, din Teleorman, după ce un bărbat de 66 de ani, din București, a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit autoturismul în care se afla victima.

Ce au transmis autoritățile, după accidentul în care a murit Gabriela

Impactul violent i-a fost fatal Gabrielei, care a decedat pe loc.

Echipajele de salvare au sosit rapid la fața locului și i-au aplicat victimei manevre de resuscitare, însă fără succes. În ciuda eforturilor medicilor și pompierilor, viața femeii nu a mai putut fi salvată. Șoferul celuilalt vehicul a supraviețuit, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru rănile suferite.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 66 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism, din direcţia Alexandria către Bucureşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroşat un autoturism condus de o femeie

în vârstă de 40 de ani, din comuna Nanov. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii”
, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Citește și: Un tânăr de 19 ani a murit într-un cumplit accident în Teleorman, după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de un camion

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Printre pompierii care au intervenit la locul accidentului s-a aflat soțul Gabrielei

Un detaliu sfâșietor a făcut ca această tragedie să fie și mai dureroasă, căci unul dintre pompierii care au intervenit la accident a fost chiar soțul Gabrielei, conform Cancan. Fără să știe că printre victime se află partenera sa de viață, bărbatul a ajuns la locul accidentului.

Șocul a fost imens când a realizat că una dintre mașinile implicate aparținea soției sale.

Citește și: Accident grav în Teleorman, între două autocare și un TIR. Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție

La scurt timp după această descoperire devastatoare, pompierul a intrat în stare de șoc și a leșinat. Colegii săi i-au acordat primul ajutor, iar ulterior a fost transportat la spital pentru a primi tratamentul necesar.

Gabriela era o femeie în vârstă de 40 de ani, mamă și soție, foarte iubită de familie și cunoscuți. Destinul ei s-a sfârșit tragic pe drumul E70 și a lăsat în urmă o familie îndurerată și o comunitate zguduită. Soțul ei, care a încercat mereu să salveze vieți, s-a confruntat cu cea mai dureroasă misiune a carierei sale, aceea de a asista la pierderea propriei soții.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.