Accident teribil între două camioane pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Un pasager a murit

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 iun 2021, 12:01
Accident teribil între două camioane

Un accident în care au fost implicate două TIR-uri a avut loc miercuri dimineața pe Autostrada A1, București - Pitești.

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața între două camioane. În urma impactului, o persoană a murit, iar o parte din încărcătura din unul dintre camioane a ajuns pe carosabil, blocând traficul din zonă.

Citeste si: S-a aflat cauza decesului omului de afaceri Ioan Crişan! Ce spun specialiștii

Accident pe Autostrada A1, București – Pitești

Accidentul a avut loc la kilometrul 21 al autostrăzii, pe sensul de mers către Bucureşti, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu.  

Persoana care a decedat avea 30 de ani și se afla într-unul dintre TIR-uri. A doua persoană implicată în accident – şoferul unuia dintre TIR-uri – este rănită, primind îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD.

„Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconştientă.

Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”,
transmite ISU Giurgiu, conform News.ro.

Citeste si: Care este adevărul din spatele accidentărilor Simonei Halep? Specialiștii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu tenismena

Traficul este restricționat în zona respectivă, după ce marfa transportată de cele două camioane s-a împrăștiat pe carosabil, reluarea circulație făcându-se în maxim 45 de minute.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pompierii au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, circulația este restricționată(banda unu) pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localității Bolintin Vale, jud. Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule”, menționează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Citeste si: Păstrează autovehiculul în siguranță apelând la asigurareacasco.ro!

Accident mortal pe autostrada București-Pitești!

În urmă cu o săptămână, un alt accident a avut loc pe autostrada A1, București- Pitești. Un camion a lovit trei mașini staționate pe banda de urgență a autostrăzii A1 București-Pitești, o persoană a murit, iar o alta a suferit răni grave. 

"ISU Giurgiu a a fost solicitat să intervină în această dimineaţă pe A 1 după ce, la kilometrul 40, pe sensul de mers către Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un camion apicol

şi un autocamion de transport marfă.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Echipajele de intervenţie au constatat faptul că în accident au fost implicate cinci persoane. Conducătorul unuia dintre autovehicule a fost găsit încarcerat şi a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Din nefericire, acesta era decedat", a spus miercuri, 26 mai, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.