Accident teribil pe un drum din Giurgiu! Două persoane decedate și cinci rănite, în urma unei coliziuni violente între o maşină şi o autoutilitară

Autor: Laura Macovei

Un accident violent a avut loc în Giurgiu, marți seară. A rezultat decesul a două persoane

Sursa: Facebook Breaking News Giurgiu

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi cinci au fost rănite pe un drum din Giurgiu, în urma unei coliziuni violente între o maşină şi o autoutilitară.

Un accident teribil a dus la moartea a două persoană și rănirea altor 5 marți seară pe DN 6, în localitatea Valea Plopilor din Județul Giurgiu. 

Citește și: Tragedia se repetă în Brașov: Un motociclist a murit pe loc iar un altul se află în stare gravă la spital după ce s-au ciocnit violent. În urmă cu un an, în același loc, alți doi tineri își sfârșeau viețile în același mod

Accident grav în Giurgiu, marți seară. Două persoane și-au pierdut viața

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6, unde o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, se pare că şoferul maşinii ar fi responsabil pentru producerea tragediei, după ce acesta ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu autoutilitara.

Mai multe echipaje de la Ambulanţă şi Poliţie s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor victimelor şi pentru a desfăşura investigaţiile necesare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Pentru două persoane nu s-a mai putut face nimic, astfel că medicii de pe ambulanţă au confirmat decesul acestora la faţa locului. Alte cinci persoane au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

Rudele victimelor s-au strâns rapid la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor celor rămași în viață. 

Șoferul mașinii ar fi avut viteză excesivă și a pierdut controlul volanului

Ancheta poliţiei este în curs de desfăşurare pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. Primele investigaţii sugerează că viteza excesivă şi pierderea controlului volanului de către şoferul maşinii ar fi principalii factori ce au dus la această tragedie.

Citește și: Tragedia se repetă în Brașov: Un motociclist a murit pe loc iar un altul se află în stare gravă la spital după ce s-au ciocnit violent. În urmă cu un an, în același loc, alți doi tineri își sfârșeau viețile în același mod

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia autovehiculelor este oprită temporar, pe ambele sensuri, pe DN 6, în zona localităţii Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, pentru a permite desfăşurarea intervenţiei la locul producerii unei coliziuni între două autoturisme”, a transmis, marţi seară, Centrul Infotrafic.