Accident tragic pe trecerea de pietoni! Camerele de filmat au surprins ambulanta care a spulberat o tanara ce traversa regulamentar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 21 sep 2020, 15:50

De pe trecerea de pietoni, a fost cat pe ce sa treaca pe lumea cealalta!

Neatentia putea sa o ucida pe aceasta tanara. Camera de supraveghere surprinde accidentul pas cu pas. Afara este intuneric, iar fata sta sub o umbrela, ca sa se fereasca de ploaie. Grabita, pune piciorul pe trecerea de pietoni, iar cand ajunge la jumatatea ei se petrece nenorocirea.

Din imaginile surprinse nu reiese ca fata se asigura. Ba mai mult, vizibilitatea ii este redusa si din cauza umbrelei. Cinci pasi apuca sa faca.

Apoi, o rupe la fuga. Ciudat e ca nici macar nu se uita din directia ambulantei, care circula cu viteza si cu girofarele urland. Primul impuls al fetei e sa alerge. Si nu in sens opus, ci fix in dreptul salvarii, care o ia in plin.

Socanta scena are loc sub ochii mai multor trecatori. Trei dintre ei tasnesc spre femeia care zace pe partea cealalata a drumului.

Nu se misca.  Si nici nu e de mirare. Salvarea, care cantareste cateva tone, a izbit-o cu toata forta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ambulanta, care a franat indata ce a dat peste tanara, a oprit cativa metri mai departe. A fost norocul femeii, pentru ca medicii au putut sa-i acorde imediat primul ajutor si sa o duca la spital.

Salvarea era in misiune si avea semnalele acustice si luminoase in functie. Tanara, care a scapat cu viata ca prin urechile acului, va ramane internata cateva zile.