Accident violent în Sibiu! Două mașini s-au ciocnit, iar un copil de 12 ani a fost dus la spital

Author: Lavinia Medrea

Două mașini s-au ciocnit, iar un copil de 12 ani a fost dus la spital

Sursa: PixaBay

Azi, trei persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc pe o stradă din Sibiu, unde două mașini s-au ciocnit violent.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident dintre două mașini care a avut loc pe o stradă din Sibiu. În urma incidentului, un copil de 12 ani a fost dus la spital.

Accident violent în Sibiu

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe str. Crăiţelor din municipiu, accident rutier în urma căruia 3 persoane au fost rănite”,  a declarat Poliția Județeană Sibiu.

Conform primelor informații de la locul accidentului, polițiștii rutieri au ajuns la concluzia că a avut loc o coliziune între două autoturisme conduse de o femeie de 23 de ani și un bărbat de 52 de ani pe strada Crăițelor.

Citește și: Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a doi pasageri din cealaltă maşină, o femeie de 33 de ani şi un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie”,  au mai spus polițiștii sibieni. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Serviciul de Ambulanță Sibiu a anunțat că femeia de 23 de ani a suferit un traumatism la față, iar copilul în vârstă de 12 ani un traumatism la un membru inferior.

Cea de-a treia victimă a fost dusă la spital de echipajul SMURD.

Două femei au ajuns în spital după ce s-au ciocnit

Două femei de în vârstă de 23 și 47 de ani au fost transportate la spital în urma unui accident în care s-au ciocnit pe un bulevard din cartierul Sud al municipiului Focșani.

La fața locului au ajuns două ambulanțe.

Medicii au acordat îngrijirile medicale necesare celor două femei, după care le-au dus la spital.

Citește și: „Hai, zi ceva! Scoate un sunet, te rog!”. Copil de trei ani, salvat în ultima clipă de un polițist de doar 22 de ani

„SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focșani Cartier Sud. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ și un echipaj de descarcerare.

Echipajul SAJ de urgență tip C2 a preluat o victimă 23 de ani sex feminin, pasager, conștientă cu traumatism de coloană cervicală și traumatism membru inferior care a fost monitorizată. Al doilea echipaj SAJ tip B2 a preluat o altă victimă în vârstă de 47 de ani, sex feminin, pasager, care era conștientă și prezenta un traumatism membru inferior. Ambele victime au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean”,  a declarat purtătorul de cuvânt de la SAJ Vrancea.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?