Accidentare gravă la Survivor România 2021! Cătălin Moroșanu a căzut fulgerător la pământ. Ce se întâmplă cu Faimosul ?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 04 apr 2021, 23:57
Morosanu accidentare grava la Survivor România 2021

Incident fără precedent la Survivor România 2021, Cătălin Moroșanu a căzut fulgerător la pământ. Faimosul s-a accidentat la picior.

Faimoșii și Războinicii se confruntă în cel mai important joc al săptămânii, jocul pentru comunicare. Concurenții sunt extrem de motivați să câștige acest joc. Echipa câștigătoare va putea comunica în timp real prin mesaje cu un prieten de acasă și totodată, câștigă confortul din camp. O accidentare gravă are loc pe traseu, Cătălin Moroșanu cade la pâmânt. 

Accidentare gravă la jocul pentru comunicare la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii își dorescu cu ardoare să câștige miza jocului pentru comunicare, care este extraordinară. La Survivor România a început o nou etapă, începând din această săptămână miza jocului pentru comunicare este dublă. Concurenții se vor lupta atât pentru comunicare, cât și pentru camp. Accidentare gravă pe traseul de astăzi, Cătălin Moroșanu se accidentează grav la picior, astfel duelul dintre el și Starlin se oprește.

Moroșanu cade la pământ în timp ce execută traseul, deși durerile sunt chinuitoare, Faimosul își păstrează motivația de a continua.

”Hai, că dacă mă pune doctorul aici, sunt un bombardier. Cu Starlin sunt în stare și din mormânt să ies. Și într-un picior, frate.”, a spus Moroșanu.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii primesc o vizită surpriză îniante de jocul pentru comunicare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul a decis ca acesta să nu mai intre astăzi pe traseu, lovitura fiind destul de gravă. Jador s-a accidentat și el, din nou, pe traseu, durerile de la accidetarea precedentă fiind din ce în ce mai mari.

Danie Pavel a anunțat că Moroșanu și Jador vor rămâne pe bancă pentru restul jocului. Astfel, Faimoșii și Războinicii au ales, din nou, cu cine se vor duela, după accidentarea celor doi concurenți.

Jocul de comunicare de astăzi este unul plin de tensiuni între concurenți, care își doresc să câștige acest joc extrem de important, miza fiind una incredibilă, mesaje în timp real cu un prieten, dar și camp-ul. Accidentarea celor doi concurenți i-a adus pe Faimoși în defensivă, Jador și Moroșanu, fiind unuii dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021 din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Situație incredibilă la jocul pentru comunicare la Survivor România! Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru miza dublă. Ce surpirză îi așteaptă pe concurenți?