Accidentare grava la „Survivor Romania”. Ce Razboinica a fost pusa la pamant in lacrimi de durere

Autor: D.I.
Actualizat: 17 mar 2020, 14:08
video Foto(4)

Razboinica a fost accidentata, necesitand interventia imediata a medicilor.

Concurentii veniti cu forte proaspete la Survivor Romania incearca din rasputeri sa-si ajute echipele slabite dupa o perioada lunga de lipsuri, conditii extreme, trasee dificile si uzura psihica. Aseara, Emy Alupei, din echipa Faimosilor, a intrat cu toata forta in Karina Fetica, din Echipa Razboinicilor, in dorinta de a aduce punct echipei sale si, astfel, mai aproape de recompensa care consta intr-un mic dejun copios si un masaj revigorant. Razboinica a fost accidentata, necesitand interventia imediata a medicilor.

"I-am vazut pe aia din generala (n.r. scoala) cand ma strigau asa si   radeau de mine toti!",  a fost reactia initiala a faimoasei Emy Alupei, inainte de a realiza cat de grava este accidentarea razboinicei care era in lacrimi de durere.

Lola Crudu a fost cea mai vehementa concurenta in apararea colegei sale de echipa, sanctionand lipsa de empatie a Faimosilor.

" Nu radem de cineva   care este jos! Totusi, este un concurs! Nu plecam de acasa, aici, taiati   si rupti!"

Reactia faimoase trapperite, Emy, nu a intarziat sa apara, realizand gravitatea accidentarii involuntare a Karinei.

 " Nu am vrut sa o ranesc!(...)Nu auzeam nimic",

s-a scuzat faimoasa, cu atat mai mult cu cat jocul a presupus purtarea unor costume gonflabile care limitau atat campul vizual cat si cel auditiv.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Denisa, replica emotionanta pentru Iancu Sterp, dupa ce acesta a spus la "Survivor Romania" ca se teme ca iubita lui sa nu-l uite! "Iubita mea imi lipseste cel mai mult! Poate o gasesc cu altul cand ajung acasa!"

Citeste si: ''Incep sa se bata cu pumnii in piept, cine este liderul acelei echipe?'' Nu ratati un nou episod ''Survivor Romania'', astazi, de la 20:00, pe Kanal D

Citeste si: Clipe de groaza la ''Survivor Romania''! Elena Ionescu a lesinat sub privirile colegilor de echipa!

Razboinicii au fost motivati de accidentarea Karinei si au castigat jocul pentru recompensa. In ciuda accidentarii suferite, Karina Fetica s-a bucurat de mic dejunul copios, alaturi de echipa sa, dar mai ales de relaxarea oferita de masaj.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.