Accidentul mortal din Pantelimon. Filmarea care a dezlegat misterul: Cine se afla, de fapt, la volan

Autor: Laura Macovei

Cine se afla, de fapt, la volan în momentul accidentului din Pantelimon

Sursa: captură video

Autoritățile au obținut în sfârșit filmarea în care se observă cine se afla la volan în momentul accidentului cumplit din Pantelimon.

Accidentul tragic în care și-a pierdut viața un băiețel de 9 ani, iar sora sa a rămas fără un picior, are ca autor un minor în vârstă de 17 ani. Este concluzia la care au ajung anchetatorii, după vizionarea unor camere de filmat.

Ce riscă adolescentul de 17 ani care a condus fără permis de conducere și a produs o tragedie

Imaginile video au surprins momentul în care tânărul de 19 ani a coborât de la volan și i-a permis prietenului său mai tânăr să preia controlul mașinii.

Acest schimb de locuri a avut consecințe devastatoare, întrucât adolescentul de 17 ani nu avea permis de conducere și nu avea experiența necesară pentru a controla vehiculul în condiții de siguranță.

Imaginile video arată momentul în care tânărul de 19 ani coboară de la volanul autoturismului implicat în accidentul de acum 5 zile din parcarea de lângă Parcul Pantelimon, iar la volan urcă adolescentul de 17 ani, cel care a comis accidentul mortal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Duminică seară, 28 iulie, un băiețel de 9 ani și-a pierdut viața, iar sora sa a fost grav rănită într-un accident produs în jurul orei 19.30

în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din București.

Cei doi copii veneau cu trotinetele de la plimbare, alături de mama lor. Secvențele video puse la dispoziție de Parchetul de pe lângă Tribunalul București vineri, 2 august, sunt filmate cu puțin timp înainte de producerea tragediei și arată cum cei doi adolescenți, unul de 19 ani și celălalt de 17 ani, fac schimb de locuri, iar tânărul de 17 ani urcă la volan.

Secvențele au fost filmate pe Șoseaua Gara Cățelu din București.

Medicii i-au amputat fetiței piciorul 

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au reușit inițial să-i replanteze fetiței de 7 ani piciorul amputat, după o operație care a durat 9 ore. Din nefericire, situația s-a complicat, iar medicii au amputat definitiv piciorul.

Citește și: Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR

Șoferul a fost inițial reținut, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.