„Acea apariție în revistă a fost un plus foarte mare” Cine a împins-o de la spate pe Andreea Bănică atunci când a pozat în revista pentru bărbați: „Ei au complotat”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 dec 2023, 12:34

Cine a împins-o de la spate pe Andreea Bănică atunci când a pozat în revista pentru bărbați

Sursa: Captură YouTube

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, aceasta debutând în domeniul muzicii încă de la o vârstă fragedă. Vedeta a vorbit despre detalii mai puțin cunoscute din viața sa, despre relația cu tatăl, dar și despre Lucian, soțul ei.

Andreea Bănică este o apariție extrem de plăcută, cu un șarm aparte. Blondina este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, dar mai presus de toate este mamă și soție.

Care a fost relația dintre tatăl Andreei Bănică și soțul acesteia

Andreea Bănică are o frumoasă căsnicie alături de Lucian Mitrea, cunoscut ca impresar, dar devenit recent unul dintre cei mai mari dezvoltatori de imobiliare din Ilfov.

Mai presus de toate, blondina mărturisește că Lucian s-a înțeles extrem de bine cu Nea Ion, tatăl vedetei.

Citește și: Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj și fără filtru, cu pistrui și pete: ”Imperfecțiunile fac diferența” Cum au reacționat fanii când au văzut ”adevărata față” a vedetei

„Cred că tatăl meu a avut mare încredere în Lucian.

Am simțit că mă dăruiește lui, pentru că ei chiar complotau. Se înțelegeau foarte bine, din multe puncte de vedere.

După ce relația noastră a devenit oficială, când și-a dat seama că noi chiar avem o relație serioasă și ne iubim, ei au fost cei care au complotat ca eu să pozez în renumita revistă pentru bărbați. Țin minte că tatăl meu mi-a spus că dacă vreodată mi se face o astfel de ofertă, să nu spun nu, deoarece este o artă, o artă a frumuseții, iar femeia trebuie iubită așa cum este ea, naturală.

Ei complotau foarte mult, vorbeau despre ce e bine și ce e rău,” a mărturisit vedeta, în cadrul emisiunii „în Oglindă”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au „complotat” cei doi pentru ca Andreea Bănică să pozeze în revista pentru bărbați

Deși a recunoscut că era o persoană introvertită și pudică, Andreea Bănică a fost motivată de cei doi bărbați din viața sa pentru a poza în revistă.

„Am acceptat datorită lor, datorită celor doi bărbați din viața mea. Lucian a început să-mi explice toate beneficiile apariției și ca să pot fi cunoscută și iubită de public, trebuia să apar în această revistă.

A doua oară l-au sunat pe Lucian, și Lucian l-a sunat pe tatăl meu. Ei doi au vorbit, mi-a spus cum va fi, că voi poza doar topless, și mi-a spus că la ședința foto va fi doar el și fotograful. Uite, Nea Ion nu are nimic împotrivă, el își dorește treaba asta.

Într-adevăr, acea apariție în revistă a fost un plus foarte mare. La toate evenimentele, veneau oamenii cu revista,” a mai spus aceasta.

Citește și: Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre traumele din copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi”