Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei, in lupta cu cancerul! "Daca Denisa mai are celule sanatoase in corp, atunci ar putea sa fie ajutata"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2017, 10:35

Boala cumplita a Denisei avanseaza de la o zi la alta, iar celulele canceroase s-ar raspandit cu rapiditate in organismul fragil al artistei.

Persoane publice, jurnalisti si medici, care au auzit de cazul ei, au propus o serie de solutii care ar putea sa vina in salvarea ei.
"Exista o terapie care pe plan mondial se numeste biorezonanta, bazata pe medicina cuantica si formata dintr-o aparatura si mai multe computere care diagnostigheaza fiecare portiune a organismului si evalueaza daca exista vreo ibratie energetica care e deviat de la normal.
Este atat de desteapta aceasta aparatura, incat biorezonanta introduce cu sens schimbat acele bioenergiei celulare care contrabalanseaza.


Prima etapa care infiltreaza o boala este bruiajul informatiilor celulare. Celula nu mai stie cand sa se inmulteasca, cand sa se hraneasca, cand sa moara. A doua etapa a infilitratrii bolii, iar nu da suferinte si este o stricare a campului energetic al omului. Abia a treia etapa implica suferinta, atunci cand organul este afectat.

Aceste computere ajung in prima etapa ca la prima analiza sa afiseze pe ecran daca sufletul pacientului este prea incarcat de emotii puternice.

Exista si o doamna in Bucuresti care dupa ce 30 de ani s-a ocupat cu acest lucru intr-o clinica in Munchen si a deschis in Bucuresti o clinica atat de bine dotata, la standarde internationale. A spus asa ca daca mai are Denisa celule sanatoase, atunci bioinformatia si aceasta biorezonanta o poate ajuta", a povestit Florin Condurateanu la WOWbiz.
Iar aceasta nu este singura tehnica revolutionara din domeniul sanatatii care ar putea sa ii readuca sanatatea Denisei.

"Am o informatie, din zona Seul, e vorba de o tehnica de incalzire a celulelor. Am fost contactat de cineva, o echipa d emedici din Coreea a pus la punct o metod aprin care celulele canceroase sunt injectate cu niste anno magneti, dupa care, prin radioterapie, acei micro magneti s eincalzesc. Duc la incalzirea la 43 de grade a celulei bolnave, practic, la moartea acesteia. E clar ca omenirea merge inainte", a mai spus jurnalistul Madalin Pribu.


O bioenergoterapeuta a luat legatura cu echipa WOWbiz si s-a aratat dornica in a-si oferi ajutorul, dezvaluind in acelasi timp si posibile cauze ale deteriorarii starii de sanatate a Denisei.

"Reiki este o metoda prin care se transmite bioenergie unui om care are nevoie. Stiti cum actioneaza energia mea? Trebuie s aiau contact cu omul, sa stau cateva ore, sa ii dau din energia mea.
Unii pot lucra si de la distanta, dar eu pot doar in contact cu omul. Bine ar fi sa o vad, daca as putea sa iau legatura cu rudele. Rau nu i-as face.

M-am gandit pur si simplu eu pentru ca eu simt si energiile din jurul meu si cand omul este trist, vesel. Este o chestie de compasiune, de umanitate, vreau doar sa o ajut. Sa imi permita rudele sa o vad acasa.
Ea are la ficat probleme, ficatul reprezinta mania. E in partea dreapta ficatul, partea dreapta are legatura cu partea masculina a vietii, poate o suparare cauzata de o persoana de gen masculin", a povestit Maria Magdalena Cotei, specialist Reiki.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.