Aceasta batrana a intrat intr-un salon de infrumusetare si a cerut rusinata sa i se faca un machiaj: "Stiu ca sunt urata, vreau ceva simplu, ca sa imi amintesc de tinerete". La final, cand s-a uitat in oglinda, a inceput sa planga!

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:01

Se stie ca machiajul poate face minuni, insa uneori transformarile sunt atat de spectaculoase incat, daca vezi o simpla fotografie, este greu sa crezi ca totul este real.

Esti si cazul acestei femei batrane, care a intrat intr-un salon de infrumusetare cerand, umil, un machiaj simplu, pentru a-si aduce aminte de anii tineretii.

"Stiu ca nu sunt cea mai frumoasa si ca nu arat deloc bine. Nu vreau sa va mananc mult timp, vreau doar un machiaj simplu, ca sa imi amintesc de anii tineretii. Va fi o mica alinare pentru mine", i-a spus ea fetei care s-a ocupat de transformarea ei.

Tanara a fost impresionata de modestia batranei, asa ca a dat tot ce avea mai bun si a reusit sa ii faca un machiaj perfect, foarte spectaculos. Cand s-a privit in oglinda si a vazut rezultatul final, batrana a inceput sa planga de fericire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.