Aceasta bautura delicioasa te poate scapa de CANCER in doar OPT LUNI. Afla cum se PREPARA!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

Cancerul este o boala teribila, insa aceasta bautura se pare ca iti poate vindeca organismul in doar opt luni.

 

Morcovii sunt bogati in beta-caroten, un antioxidant cunoscut si sub numele de pro-vitamina A. Exista studii care demonstreaza ca, cu cat consumam mai mult antioxidanti, corpul nostru elibera mai multi radicali liberi. Beta-Carotenul este descompus in vitamina A in corp si ajuta la imbunatatirea vederii, a sistemului imunitar, face ca oasele, tesuturile si dintii sa fie mai puternici. In plus, morcovii contin melanina care te poate proteja de cancerul de piele.
Aceasta reteta de suc de morcovi face minuni pentru organismul tau si se pare ca poate vindeca, cancerul in doar opt luni.
Citeste reteta pe kfetele.ro!

Morcovii sunt bogati in beta-caroten, un antioxidant cunoscut si sub numele de pro-vitamina A. Exista studii care demonstreaza ca, cu cat consumam mai mult antioxidanti, corpul nostru elibera mai multi radicali liberi.

Beta-Carotenul este descompus in vitamina A in corp si ajuta la imbunatatirea vederii, a sistemului imunitar, face ca oasele, tesuturile si dintii sa fie mai puternici.

In plus, morcovii contin melanina care te poate proteja de cancerul de piele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta reteta de suc de morcovi face minuni pentru organismul tau si se pare ca poate vindeca, cancerul in doar opt luni.

Citeste reteta pe kfetele.ro!