Aceasta este cea mai paroasa familie din lume. Vecinii lor spun ca sunt varcolaci sau posedati

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:29

30 de membri ai unei familii din Mexic sufera de o afectiune genetica din cauza creia au fetele acoperit de par.

Jesus 'Chuy' Aceves s-a trezit intr-o dimineata  si a descoperit ca inca una dintre pisicile familiei a fost ucisa. Apoi, in drum spre munca, cativa necunoscuti au strigat la el ca e "bestie satanista" si au scos telefoanele pentru a-l fotografia.

Barbatul a colindat lumea, de la 13 ani, impreuna cu o trupa de circ, insa a decis sa se intoarca in momentul in care a aflat ca sotia il inseala iar fiicei sale ii era foarte dor de el.

La circ, cu el mai era si doi dintre nepotii sai, care sufera de boala. In total, 30 de rude apropiate au aceasta problema genetica.

Copiii din aceasta familie sunt hotarati sa nu aiba copii, la randul lor, pentru a nu suferi aceeasi cruzime din partea necunoscutilor.

Fenomentul a inceput odata cu bunica lui Chuy, prima de familie care a avut semne de hipertricoza, numele stiintific al bolii, o reactivare a genelor privitive care faceau ca stramosii nostri sa fie acoperiti de par.


Exista doar 50 de persoane care au suferit de aceasta boala, in istorie, iar 30 dintre acestia sunt din familia lui Chuy.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri: