Aceasta este POZA fericirii supreme: Insa ce s-a intamplat dupa trei luni de la nasterea fetitei lor, iti va cutremura sufletul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Kyle King s-a oferit voluntar pentru o organizatie in Ecuador. El a fost gazduit de catre familia Toapantas.

Ca parte din programul in care s-a inscris, Kyle a realizat si un filmulet despre familia care a acceptat sa-l gazduaisca. Intitulat 'Host Country Heroes,' filmuletul prezinta viata acestei familii intr-o tara defavorizata.

Pe langa lucrurile cotidiene pe care le-a surprins, Kyle a fost martor la tragediile, momentele de cumpana, de slabiciune si de putere pe care cei din aceasta familie le-a trait. El a reusit sa redea atat fericirea, pierderea, tristetea si triumful de care au avut parte cei din familia Toapantas de-a lungul timpului petrecut la ei.

Din orice parte a lumii ai fi, nu ramai indiferent la ceea ce inseamna ciclul vietii. Cei din aceasta familie au invatat sa demonstreze ca se poate lupta cu pierderea unei vieti si ca totul merge mai departe.

Filmuletul se centreaza la un moment dat pe bucuria familiei atunci cand a venit pe lume Aime, care, din nefericire, n-a reusit sa supravietuiasca mai mult de trei luni. Cum au reusit ei sa depaseasca momentul si cum au luptat pentru a-si reveni este remarcabil!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”