Aceasta fata de 24 de ani s-a casatorit cu batranul asta putred de bogat, dar spune ca il iubeste si nu e din interes. Dupa 3 ani, in timp ce se uita pe niste poze, a facut o descoperire soc! Uite cine era de fapt omul pe care l-a luat de sot

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:31

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din Statele Unite si a starnit dezbateri aprinse in randul locuitorilor.

Totul a inceput dupa ce femeia din imagine, in varsta de doar 24 de ani, a decis sa se casatoreasca cu acest batran, pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

Desi, asa cum va ganditi si voi, barbatul este foarte bogat, fata sustine ca nu are niciun interes si ca il iubeste pentru intelepciunea, bunatatea si personalitatea lui.

Dupa marea casatorie relatia a decurs normal pana intr-o zi cand, in timp ce rasfoia un album foto de-al sotului ei, aceasta a descoperit socata o poza cu tatal ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, dupa o scurta discutie cu batranul, a realizat un lucru socant: se casatorise chiar cu bunicul ei.

La inceput a fost afectata de acest lucru, insa ulterior s-a linistit si a decis sa continue relatia, chiar daca acest lucru nu este normal.

Voi ce parere aveti despre ceea ce au facut cei doi?