Aceasta fata nu poate sa PLANGA orice i-ai face: Cand vei vedea DE CE,  te vor trece fiorii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 07:40

Filmuletul intitulat "Fata care nu poate plange" urmareste destinul unei tinere care s-a nascut intr-o suburbie din India.

Tanara a fost martora a mai multor tragedii intr-o perioada foarte scurta de timp: ea a experimentat lucruri pe care niciun copil nu ar trebui sa le traiasca. E greu sa iti imaginezi o existenta ca a ei care sa nu implice lacrimi, caci aceasta fetita niciodata nu a plans.

E foarte usor sa spui ca ea si-a dezvoltat un caracter foarte tare si nu vrea sa isi arate slabiciunile.

Asta ar gandi cei mai multi dintre noi. Insa vei ramane uimit caci ea vrea sa planga, insa fizic nu poate. Totul este din cauza deshidratarii severe; cei care sunt deshitratati nu produc lacrimi.

Deshidratarea este o problema care afecteaza o buna parte din populatia globului. Potrivit unei statistici, 86% din oamenii din tarile dezvoltate au acces la apa potabila. Potrivit UNICEF, principala cauza a mortii a celor pana in 5 ani este diareea care omoara 600 000 de copii in fiecare an.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: