Aceasta femeie a castigat 758 de milioane de dolari la loto! Care este primul lucru pe care l-a facut dupa ce a intrat in posesia banilor. Tu ai fi procedat la fel?

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 06:10

Mavis Wanczyk, o femeie in varsta de 53 de ani din Statele Unite a devenit peste noapte una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite ale Americii.

Motivul? A castigat la loto fabuloasa suma de 758.7 milioane de dolari. Dupa impozite, ea va ramane in conturi cu 480 de milioane de dolari.

Va avea astfel mai multi bani decat Kim Kardashian, Kanye West, Katy Perry, Leonardo DiCaprio sau Mick Jagger. Este al doilea cel mai mare castig din istorie la loteria Powerball.

In ianuarie 2016 trei persoane au avut de impartit un premiu de 1.3

miliarde de dolari.

Care credeti ca este prima miscare pe care a facut-o Mavis Wanczyk dupa primirea fabuloasei sume? Femeia si-a dat demisia de la locul in care a lucrat peste 32 de ani.

"Mai aveam 12 ani pana la pensie. Se pare ca acest moment a venit ceva mai devreme. Am sunat la serviciu si i-am anuntat ca de luni nu voi mai pune piciorul acolo", spune ea.

Castigatoarea sustine ca inca nu s-a gandit ce va face cu banii si ca, mai intai, doreste sa se odihneasca si sa se calmeze dupa aflarea vestii.

Care este primul lucru pe care l-ati face daca ati castiga la loto?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.