Aceasta femeie a fumat pe tot pacursul sarcinii, desi cei din jur o implorau sa nu mai faca asta: "Nu are ce sa se intample!" Cum arata copilul pe care l-a nascut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 04 nov 2017, 09:06

Se stie ca fumatul si bautura nu sunt deloc indicate in timpul sarcinii, deoarece pot afecta dezvoltarea normala a fatului.

Cu toate acestea Maddy, o tanara din Marea Britanie, nu a vrut deloc sa asculte de sfaturile celor din jur. Desi a fost extrem de fericita in momentul in care a aflat ca va deveni mama, ea nu a reusit sa renunte la placerea ei vinovata, fumatul.

In fiecare zi atat prietenii, cat si familia ii spuneau sa lase tigarile sau macar sa reduca numarul lor. "Nu mai credeti tot ce cititi pe internet.

Chiar nu va dati seama ca totul este o prostie? Mi-am facut analizele, sunt perfect sanatoasa, copilul nu are cum sa se nasca altfel", le raspundea ea mereu.

Ziua cea mare a venit, iar Maddy a mers la spital sa nasca, fiind nerabdatoare sa isi stranga la piept pruncul. Doar ca, in momentul in care l-au vazut pentru prima oara, medicii au incremenit!

Cel mic se nascuse cu malformatii grave la nivelul capului, iar dupa o serie de investigatii initiale, doctorii au concluzionat ca baietelul nu va fi normal niciodata.

Acum Maddy plange in fiecare zi si regreta ca nu i-a ascultat pe cei din jur.