Aceasta femeie batrana s-a dus la doctor si i-a cerut sa o faca sa planga. Medicul a crezut ca e o gluma proasta, dar cand a vazut ce ii iese din ochi in loc de lacrimi a avut un soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 15:05

O femeie din China a uimit o echipa de medici a unui spital dupa ce s-a prezentat la urgenta si a cerut ajutor.

Motivul? Ding Aihua plange cu pietre, in loc de lacrimi! Batrana spune ca a descoperit ciudatenia in urma cu 7 ani, cand a simtit o durere puternica in zona ochilor.

Cand s-a uitat sa vada ce are, sotul ei a descoperit cu stupoare o piatra ascunsa sub una dintre pleoape. A inlaturat-o, insa dupa doar cateva saptamani alta a aparut in loc.

Femeia nu mai suporta durerile cu care se confrunta si a cerut ajutor, insa doctorii spun ca sunt depasiti de situatie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu stim ce tratament sa ii aplicam deoarece asa ceva nu am mai vazut niciodata.

Totul este cu atat mai ciudat cu cat in ochii ei nu am gasit substante straine. Am trimis pietrele colectate la analize, speram sa obtinem mai multe raspunsuri si sa o ajutam. Suntem socati de acest caz", spune unul dintre medicii care se ocupa de ea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.